Jeg gav tilbake ringen…

De siste månedene har ikke vært så veldig lette. Jeg og K har gått gjennom mange store krangler som ikke har vært i nærheten av noe vi har opplevd før og rett og slett vært skikkelig stygge med hverandre. På et tidspunkt var det så gale at jeg gav ham tilbake ringen, og at vi ikke snakket på to dager… Etter en prat med en tredjepart klarte vi endelig å “see eye to eye igjen”. Vi har kommet oss gjennom denne kraftige stormen og er nå endelig snart tilbake til dit vi en gang var.

Det er en stor omstilling det å få barn. Det har alltid bare vært meg og han, og vi har hatt et ganske dypt forhold – dypere enn de fleste vil jeg faktisk også tørre og påstå. Vi har vært bestevenner siden dag èn, og alltid kun hatt bare den andre personen og tenke på. Men nå, nå er det faktisk enda en person inne i bildet, og problemet vårt har rett og slett vært at vi ikke klart og balansere oppmerksomheten til hverandre likt etter at vi fikk sønnen vår. 

Heldigvis har vi endelig som jeg sa, begynt å komme tilbake til dit vi var før. Det var skikkelig fælt å plutselig nesten miste sin beste venn, kjæreste og største støttespiller, så jeg er utrolig glad for at vi kom oss gjennom det. Jeg kan tenke meg at det kan være flere som kanskje kjenner seg igjen i dette, og jeg skjønner på en måte nå hvorfor det er så mange som går fra hverandre etter at de får barn. – For det er virkelig ingen lett oppgave og fortsette være “kjærester” etter at man har blitt foreldre. 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

6 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg