Til alle perfekte mødre der ute!

Kjære tilsynelatende perfekte mammablogger og superkvinner,

Det går ikke en dag uten at jeg kjenner på følelsen av å ikke være bra nok. At jeg ikke er flink nok i hjemmet og at jeg ikke er en god nok mamma og kjæreste. At jeg ikke er flink nok til å lage middag og at jeg heller ikke er kreativ nok til å komme opp med nye oppskrifter – som forresten må være sunne og ikke inneholde for mye av både det ene og det andre. At leiligheten ikke alltid ser ut som om den er tatt rett ut av et interiørmagasin, og at det mest sannsynlig ligger et lag med støv over de fleste overflater. At jeg ikke har fått tid til å omorganisere klesskapet, og at jeg ikke er flink nok til å dra på trening to ganger om dagen, for så å avslutte med en joggetur på kveldskvisten.

At jeg ikke er flink nok til å pleie meg selv, å ha råd til å være fresh og “on fleek” på alt fra bryn til falske negler og falske vipper konstant. At jeg ikke er flink nok til å tilbringe tid med samboeren og at jeg ikke gir han alt den oppmerksomheten han egentlig fortjener. At jeg ikke er flink nok til å lese bøker, til å meditere, til å være oppdatert på alle mulige sosiale medier, henge med venner, og gjerne besøke familie som jeg ikke ser så ofte.

At jeg ikke orker å vaske tre maskiner med klær om dagen, og at jeg ikke har råd til å dra på shoppingtur en gang i uka for å alltid ha de nyeste klærne og den mest oppdaterte kles-garderoben til både meg selv og sønnen min. At jeg ikke har motivasjon til å spise sunt hver dag hele uka, og at jeg ikke har viljestyrke til å motstå sjokoladen på slutten av dagen – for den føler jeg meg nesten fortjent til etter en dag med null sekunder for meg selv. Men, hva har jeg egentlig fått gjort? Jo, jeg har tilbragt tid med sønnen min, kanskje fått satt på oppvaskmaskinen en gang, hengt opp en maskin med klær og lagd middag. That’s it.

Så det jeg lurer på kjære superkvinner er – hvordan får dere tid til alt? Om jeg skulle presset inn noe annet i timeplanen min nå hadde jeg ikke hatt noen timer med søvn i døgnet, og jeg er temmelig sikker på at jeg ikke er ineffektiv som person heller. Jeg skulle gjerne likt å visst altså, for nå sitter jeg egentlig bare her dag ut og dag inn og føler at jeg ikke strekker til og at det er en million ting jeg kunne blitt bedre på. Det er nesten som et konstant jag – og jeg er alltid stresset. Er det fasade eller kommer dere rett og slett bare fra en utenomjordisk planet?

Hilsen en mamma som konstant løper bak dere for å prøve å ta dere igjen.

LIK og DEL gjerne om du kjenner deg igjen! 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #interior #wants #tanker

3 kommentarer
    1. Klikket meg tilfeldig inn på bloggen din, og må bare si at du tar kjempe fine bilder! Og herregud så nydelig sønnen din er! Wow 🙂

    2. Det er så sant det du skriver. Bloggverden viser ofte ikke virkeligheten. Det viktigste når man har små barn er barna. Om det er litt rotet, maten ikke så sunn som du ønsker og håret er møkkete: ingen husker det om noen år! Men barnet husker at du var der!

Siste innlegg