Videoblogg med søsteren min!

Shiiit! Jeg kjenner faktisk at jeg syns det er litt små-skummelt å legge ut min første videoblogg på eevigheter igjen, – men selv om jeg syns resultatet ble litt “små-weird”, så tror jeg at det i alle fall ble litt morsomt? hihi, jeg håper i alle fall det!

Whisper challengen kom jeg plutselig på at jeg ville gjøre sammen med søsteren min. Vi har bare en helt spesielt humor når vi er sammen – noe som sikkert mange søstre kan kjenne seg igjen i. Så, etter at vi hadde tullet sammen en hel dag spurte jeg søsteren min ganske spontant; Hey! Kanskje vi burde laget en videoblogg i dag? og; skal vi ikke prøve å gjøre den derre whisper challengen? Hun var down for idèen, og vi dro så hjem til meg og filmet den. Vet ikke om dere syns det er så morsomt å se på, men vi hadde det i alle fall utrolig gøy da vi filmet den! Det e noe jeg anbefaler dere alle å prøve om dere kjeder dere en lørdagskveld altså. Dere får det garantert morsomt da, det kan jeg love dere! 😀

Dere får fortelle meg hva dere syns i kommentarfeltet, og gjerne også om dere syns dette er noe vi burde gjøre eller absolutt ikke gjøre igjen, hahah.. Da håper jeg dere nyter det som er igjen av søndagen! Så snakkes vi igjen senere <3 Dere kan se videoen rett under her! 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

8 kommentarer

Siste innlegg