Svar på spørsmålsrunden – del 1

Heisann fininger! Beklager sene svar på spørsmålsrunden, men det har vært en litt tøff uke hvor det har skjedd så masse at jeg ikke har orket eller hatt energi til nesten noen ting. Jeg skal prøve å blogge som normalt når det skjer ting, men det tar nok litt tid før jeg klarer å vende meg til det. Anyways, nå har jeg endelig svart på en del av spørsmålene deres! Men måtte dele dem inn i to deler ettersom det kom inn så mange spørsmål 🙂

Hva er typisk deg? Typisk meg er at jeg stresser og overtenker ting som ikke er nødvendig. Men de som kjenner meg vet at jeg gjør dette, haha. 

Hvordan ser framtiden din ut? For øyeblikket så vet jeg faktisk ikke helt sikkert. Det jeg vet however, er at jeg vil gifte meg og få flere barn etterhvert 🙂 

Har du god rå? Nei, ikke spesielt – men verken jeg eller Kai røyker eller snuser også drikker vi svært sjeldent, derfor har vi mer penger til andre ting enn kanskje folk som har disse uvanene.

Merkeklær eller ikke? Sånn generelt så nei. Jeg syns man kan finne like masse fint på typ; h&m, bik bok og nelly, men enkelte ting slik som sko og vesker er jeg mer for at det skal være merker ettersom det som regel er bedre kvalitet og varer lenger.

Er det exstensions eller ditt eget hår? Det er mitt eget hår 🙂 

Hvordan tror du Liam kommer til å reagere når han blir eldre med tanke på at du har eksponert han så mye på nett? At tusenvis av mennesker leser og ser bilder av han og tar del i hans hverdag og oppvekst. Hva om han ikke vil være på nettet? Håper ikke du tar det vondt ment, men tenker bare på hans privatliv i senere tid. Dette spørsmålet visste jeg ville dukke opp en gang 🙂 Men for å være helt ærlig – vi lever i 2016. Så og si ALLE foreldre deler bilder av barna sine på nett, enten det er facebook, instagram eller snapchat. Det fins tusenvis av mammablogger, foreldreblogger og også folk som deler hverdagene sine på youtube, med barna inkludert. Det er dette som er fremtiden, og en må rett og slett just accept it. 

Har du jobb? Ja, jeg jobber som frisørlærling, men er i mammapermisjon nå. 

Planer frammover? Det er først og fremst å være hjemme med Liam en stund til, også begynne tilbake i jobb.

Hvordan ser en dag ut for dere? Rutiner osv? Dette tenkte jeg faktisk å lage et eget innlegg om, hvor vi tar dere med på en “typisk” dag hos oss 🙂 Stay tuned! 

Hvordan du trives som mamma? Elsker det! Beste som noen gang har hendt meg  ♥

Hva gjør du når du virkelig skal kose deg en lørdagskveld? Hva spiser du? Gjør du? Er med? Osv. Jeg trives godt i eget selskap, og syns det er viktig å få tid til å lade batteriene av og til, – så om jeg virkelig skal kose meg en kveld så er det ro i huset, jeg har lagt meg alene inn i sengen med snacks og pepsi max ved siden av meg, mens jeg ser flere episoder av den samme tv-serien! Det er så deilig det. Ellers så liker jeg veldig godt å dra på kino med venner og ha litt tid der hvor jeg bare er med selv og ikke plent bare en “mor”.

Er det et ord du sier ofte? “Liksom” tror jeg? haha

Vil du ha flere barn? Ja, det vil jeg.

Hvilke merke klær liker du best til Liam? De plaggene vi har mest av er nok Newbie fra Kappahl, men så liker jeg godt lillelam og barneklærne fra Lindex.

Gruer du deg til han skal begynne i barnehagen? Jepp. Vil ikke tenke på det en gang 🙁 

Hva bruker du unødvendig mye penger på? Hm.. Egentlig så føler jeg ikke at jeg sløser noe særs på noe egentlig, men jeg skulle ønske at jeg klarte å slutte med pepsi max – det er utrolig dyrt med brus! 

Hva er din store drøm? Min store drøm er å kunne leve av å gjøre noe jeg brenner for. 

Spisevanene dine? Akkurat nå så er det ganske dårlige. Er inne i en periode med dårlig matlyst, og spiser nesten bare middag hver dag. Men til normalt spiser jeg sunt og ofte 🙂 

Er det noe du må spise/drikke hver dag som du *ikke klarer deg uten? Pepsi Max. Drikker det minst en gang til dagen, ups.

Var det som forventet å bli mamma? Tyngere/lettere en du så for deg? Det var mye lettere enn jeg hadde sett for meg faktisk 🙂 Jeg syns folk snakker mye mer negativt om det enn nødvendig – eller, ikke negativt kanskje, men at det er så hardt og at en mister hele friheten sin og hele den greia. Med rett planlegging så gjør man ikke det. Greit nok jeg har en kjæreste som kan ta Liam om jeg trenger litt “fri”, men de fleste har jo familie som hjelper til når det trengs.

Hva gjorde du for å få tilbake kroppen din etter fødselen? Jeg gjorde egentlig ingenting – jeg gikk faktisk ned i vekt av å være gravid da jeg mistet matlysten totalt. Så et par dager etter at jeg hadde født var jeg faktisk 3 kg lettere enn jeg hadde vært før jeg ble gravid. Dog, så har jeg fortsatt lyst til å begynne å trene snart for kroppen er ikke like stram som den en gang var 🙂 

Hva er “typisk dere” å ha til: middag? Er det lov å skrive taco her? Det må vell være den maten vi har oftest her i hus. Jeg blir faktisk aldri lei! Haha.

Trener du/har trent? Jeg har trent litt av og på hele livet egentlig. Før har jeg gått på turn og danset, men de siste årene har jeg trent på sportssenter o.l. Har veldig lyst til å begynne å trene igjen snart, men har ikke følt noe stort behov for det før nå nylig egentlig. 

3 ting du ikke klarer deg uten? Om det er snakk om materalistitske saker så er det; Mobilen min, hårstrikker og fuktighetskrem! haha.

3 ting du hater? Arrogante folk, at jeg stresser unødvendig mye, og når folk vinner over meg i spill. Jeg trenger ikke prøve en gang, jeg blir pissed uansett, haha! 

Hva bruker du for å få så fine bilder? Jeg bruker som regel picsart appen og vsco appen i appstore, men har tenkt en stund på om jeg skal lage et skikkelig innlegg om hvordan jeg redigerer bildene mine der hvor jeg kan vise dere steg for steg her på bloggen. 🙂

Forbildet ditt? Noen/noe du ser opp til? Jeg kommer faktisk ikke på noen nå – føler meg relativt uinspirert i det siste. Er det noen du blir inspirert av fortell meg gjerne om dem i kommentarfeltet. 🙂 

Er du fornøyd med deg selv? Til en viss grad så ja, og til en viss grad, nei. 

Hva er din motivssjon i livet? Min motivasjon i livet er at jeg vil utrette noe. Hva vet jeg ikke helt enda, men min største frykt er å ende opp med å være helt

A4.

Har du et sitat/ordtak som betyr mye for deg? “Every challenge makes us stronger”. Dette har jeg også tattovert på armen min. 

Tatoveringer? Jææ, som nevnt ovenfor så har jeg en på armen, også har jeg poten til hunden min på risten på foten, også har jeg en misslykket pote av hunden min på ankelen. Egentlig så angrer jeg litt på alle. 

Hva er ditt forhold til sminke? Jeg har alltid likt å sminke meg, helt siden jeg var liten egentlig – men det var ikke før jeg fikk hudproblemer at jeg steppet opp gamet mitt og fikk litt mer greie på ting. På den tiden hadde jeg akkurat droppet ut av skolen, og alt jeg gjorde var egentlig å se på youtube videoer og lære meg hvordan jeg skulle sminke meg. Jeg lærte et par triks, og spesielt hvordan jeg skulle dekke til det som gikk ann å dekkes til av arrene mine. Per i dag så er jeg vell kanskje litt over gjennomsnittet mer interessert i sminke, men jeg sminker meg ikke hver dag og syns det er like greit å gå uten. 

Hvordan sminke bruker du? Dette kan jeg godt lage et eget innlegg om, men til hverdags bruker jeg foundation, concealer, pudder mascara, eyeliner, highlighter og rouge.

Sminkevanene dine? Kan prøve å lage en sminkevideo om det er av interesse? 

Hva er ditt alltime-favoritt-sminkeprodukt? Det står mellom “Laura Mercier translucent powder”, “Mary Lou manizer highlighter” og lipkitsene til Kylie Jenner!

Hva er ditt favotitt antrekk? Jeg er veldig sånn at det jeg går med ikke bare skal være fint men også komfortabelt. Før så har kanskje “komfortabelt” trumfet “fint” (en del), men nå syns jeg at begge deler skal gå hånd i hånd. Favorittantrekket mitt er… nå måtte jeg tenke litt, haha. Men det er nok en svart jeans og en hvit topp som passer silhuetten min. Jeg har litt kurver og har lært at jeg må kle meg etter fasongen min, og unngå store “baggy” overdeler, for da ser jeg bare feit ut. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Håper dere likte svarene! Del to kommer snart 🙂 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

16 kommentarer

Siste innlegg