My dearest treasure

Hei dere! Nå har jeg akkurat kommet inn døra etter å ha vært et par timer ute på Pokémon jakt med en kompis. Er ikke så mange pokèmon her hvor jeg bor så får ikke fanget så mange, men jeg får jo gått en del og det er en av de tingene jeg liker best med hele spillet. At det får deg ut å gå, i stedet for bare å sitte inne enten foran tv-en, pc-en eller mobilen hele dagen. Tommel opp!

Tidligere i dag var jeg på gladmaten i Stavanger med en venninne og det var kjempekoselig! Tok egentlig med meg kamera men fikk ikke tatt et eneste bilde da jeg hadde hendene fulle med enten mat, baby, vogna, mobilen (med pokèmon appen oppe seff) eller alt på en gang, haha… Såå, da måtte jeg heller konsentrere meg om deet. Nå er Liam i seng og jeg skal til å sette på en episode av en serie som jeg har blitt sykt hekta på i det siste som heter – “Jane the virgin”. Kort fortalt så handler det om en jomfru som blir inseminert ved et uhell da hun er på en rutineskjekk hos gynekologen, og blir gravid. Wææh, tenk hadde det skjedd liksom! Suuper spennende og koselig jenteserie altså. Anbefales! 🙂

Før jeg la Liam i kveld fikk jeg knipset litt bilder av ham i den nye, super-fine diamant-bodysuiten sin fra jollyroom.no. ♥ Dere finner flere bodysuits fra jollyroom ved å trykke HER eller så bør dere også sjekke ut det store utvalget de har av barneklær HER  ♥ Bodysuiten er forresten på tilbud nå til bare 89kt! Link til den finner du HER. (annonselenker)

Vi blogges senere dere ♥ Klem!

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

#mammablogg #mamma #hverdag #blogg 

4 kommentarer

Siste innlegg