Mitt lille mirakel

Herlighet… jeg klarer seriøst ikke forstå hvordan jeg og K har klart og lage noe så nydelig! ♥ Altså, jeg syns fortsatt det og lage barn, bære barn og få barn er ren magi. Jeg forstår enda liksom ikke helt at det er mulig… At en liten celle kan utvikle seg og bli til noe så stort, og forandre livet ens totalt. 

Når jeg sitter og ser på Liam den dag i dag virker hele graviditeten seriøst som en fjern drøm. Magen som ble større og større og til slutt var i veien for ALT, sparkene og romsteringen, – har jeg opplevd det liksom? Det virker helt fjernt nå, selvom jeg får en god følelse inni meg når jeg mimrer tilbake på det. Jeg husker at jeg syns det med en gang etter at Liam ble født også. Ja, det var uvant at magehuset var tomt i kanskje et par dager etter fødselen, men så plutselig kjentes det ut som om ingenting hadde skjedd, bortsett fra at jeg da plutselig satt der med en baby i armene. Nå klarer jeg ikke se for meg hvordan livet var før Liam-en min kom til verden. ♥ Han er og vil alltid forbli mitt lille mirakel, og det beste som noen gang har hendt meg. 

(annonse) Bodysuit fra jollyroom.no – HER  – Barneklær HER 

Denne uken har jeg forresten vært på jobb!! Mens Kai har vært hjemme med Liam. Det har gått veldig fint frem til nå, bedre enn jeg trodde til og med, – men jeg merker at jeg savner litt å være hjemme også. I dag var Kai med Liam på en (veeeldig) forsinket 5 måneders-kontroll som jeg har klart og glemme av to ganger til nå! huff… Får skylde på flytte-kaoset da, og ammetåken… Den er alltid en gyldig unnskyldning liksom, haha, neida.. men uansett, Liam fikk da 2 vaksiner og har vært helt fin i formen siden! Han har faktisk aldri reagert på vaksinene han har fått noen gang, og det er jo veldig greit for både oss og han. Vet at det er veldig vanlig at babyene får feber etter at de har fått vaksine, men det har aldri skjedd med Liam. Han veide forresten i dag som 5 måneder og 20 dager gammel 8080gram og var 66cm lang! Lille gutten min som plutselig har blitt så stor. ♥ 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer – HER 

#mamma #mammablogg 

9 kommentarer

Siste innlegg