Alice&fox indianertelt

Hola fine lesere! Ville bare titte innom og si hei før det er tilbake til sofaen resten av kvelden. ♥ Endelig har ting begynt å stabilisere seg litt mer her hjemme og hverdagen begynner sakte men sikkert og gå tilbake til normalen. Det kjennes helt ubeskrivelig deilig. Jeg har vært veldig stresset i det siste og hverken fått tid til instagram og blogging like mye som før. Fortsatt er det jo en del ting som gjenstår her hjemme men nå føler jeg i alle fall at ting er mye mer på plass og at jeg endelig kan slappe av litt igjen. Love it!

Forresten! For dere som følger meg på snap; (annelinstan), så husker dere kanskje at jeg fikk en enooorm pakke fra jollyroom.no for litt siden? En av tingene som lå oppi var den uttorlig fine hushyllen som jeg har vist dere tidligere, men en annen ting som jeg har gledet meg til å få opp var dette skikkelig kule indianer-leketeltet fra Alice&Fox! Det var gaanske mye større enn jeg hadde trodd, så jeg har ikke plass til å ha det oppe på soverommet til Liam til enhver tid, – men jeg kan fint ha det oppe i stuen slik som jeg har gjort i dag, og ha det ute på terrassen på litt varmere dager. Jeg er sikker på at Liam også kommer til å ta stor glede av det når han blir eldre! Jeg vet i alle fall at jeg alltid hadde lyst på et leketelt da jeg var mindre. Ved og trykke HER så finner du leketeltet som forresten også er på tilbud akkurat nå! Og om du trenger du flere fine ting til barnerommet anbefaler jeg deg og titte både HER og HER. ♥ (annonselenker) 

Nå skal jeg straks finne fram godteskålen og kose meg med en serie på tv-en resten av kvelden. Egentlig så har jeg planlagt å kutte ut en del sukker og usunn mat, men akkurat i dag kjente jeg at det var nødvending med en skikkelig kosekveld bare jeg og K. Det syns i alle fall jeg at børe være lov noen ganger, selvom det bare er torsdag i dag, hihi. Vi blogges igjen senere dere. Masse klemmer ♥

#mamma #mammablogg 

4 kommentarer

Siste innlegg