We’re here!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Da var vi kommet oss bort til huset til tanten min som vi skal passe et par uker. Vi stortrives her, og jeg merker at det har gjort godt å kommet seg bort litt. Jeg er litt sliten i både hodet og kroppen, og merker at jeg har hatt alt for mye å gjøre i det siste. Derfor må jeg ta litt hensyn til meg selv nå og prøve å slappe av her mens jeg har mulighet, og frem til det blir flyttings når vi kommer hjem igjen!

Siden vi kom hit i forgårs har jeg rukket å sett en hel sesong av SKAM, pluss et par (7) episoder i sesong nummer to. Yepp, jeg tuller ikke, haha. Normalt sett så hater jeg å være “mainstream” og starte å se på noe bare fordi ALLE andre gjør det. Jeg har aldri likt å være spesielt A4, og har aldri vært den personen som typisk følger etter andre, i tillegg så har jeg heller aldri vært noen spesielt stor fan av norske filmer og tv-serier. Men, jeg begynte altså da etter sterk anbefaling fra en venninne, og det er den første norske serien jeg noen sinne har blitt så hektet på! Man blir jo totalt klistret til skjermen liksom. Tror jeg så sånn 9 episoder i strekk etter at jeg hadde satt på den første episoden, men de varer jo ikke så lenge da… haha. Så det får være en liten unnskyldning! tihi. 🙂 Uansett, den anbefales virkelig på det sterkeste til alle dere andre non-mainstreamere som meg, og alle andre egentlig. Den er mye bedre enn det man skulle trodd!

Anywho, resten av kvelden skal vi bare slappe av og nyte hverandres selskap! Det er en stund siden vi har hatt en kveld der hvor det bare har vært oss to, og det merker jeg at jeg har savnet litt. Det er skikkelig rart for vi har blitt noen skikkelig sosiale fugler i det siste, noe som selvfølgelig er utrolig gøy, men alenetid sammen som kjærester er viktig det og, selv om man har det gøy med andre. 

Håper dere alle har en riktig god kveld videre, så blogges vi senere  ♥

#mamma #mammablogg #reise 

2 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg