We’re here!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere! Da var vi kommet oss bort til huset til tanten min som vi skal passe et par uker. Vi stortrives her, og jeg merker at det har gjort godt å kommet seg bort litt. Jeg er litt sliten i både hodet og kroppen, og merker at jeg har hatt alt for mye å gjøre i det siste. Derfor må jeg ta litt hensyn til meg selv nå og prøve å slappe av her mens jeg har mulighet, og frem til det blir flyttings når vi kommer hjem igjen!

Siden vi kom hit i forgårs har jeg rukket å sett en hel sesong av SKAM, pluss et par (7) episoder i sesong nummer to. Yepp, jeg tuller ikke, haha. Normalt sett så hater jeg å være “mainstream” og starte å se på noe bare fordi ALLE andre gjør det. Jeg har aldri likt å være spesielt A4, og har aldri vært den personen som typisk følger etter andre, i tillegg så har jeg heller aldri vært noen spesielt stor fan av norske filmer og tv-serier. Men, jeg begynte altså da etter sterk anbefaling fra en venninne, og det er den første norske serien jeg noen sinne har blitt så hektet på! Man blir jo totalt klistret til skjermen liksom. Tror jeg så sånn 9 episoder i strekk etter at jeg hadde satt på den første episoden, men de varer jo ikke så lenge da… haha. Så det får være en liten unnskyldning! tihi. 🙂 Uansett, den anbefales virkelig på det sterkeste til alle dere andre non-mainstreamere som meg, og alle andre egentlig. Den er mye bedre enn det man skulle trodd!

Anywho, resten av kvelden skal vi bare slappe av og nyte hverandres selskap! Det er en stund siden vi har hatt en kveld der hvor det bare har vært oss to, og det merker jeg at jeg har savnet litt. Det er skikkelig rart for vi har blitt noen skikkelig sosiale fugler i det siste, noe som selvfølgelig er utrolig gøy, men alenetid sammen som kjærester er viktig det og, selv om man har det gøy med andre. 

Håper dere alle har en riktig god kveld videre, så blogges vi senere  ♥

#mamma #mammablogg #reise 

2 kommentarer
    1. Så hyggelig at du har blogget om laserbehandling!! Det ser ut som det blir laserbehandling for min del og, men jeg er så sinnsykt bekymret for å gjøre noe verre. Har lest noen skrekkhistorier på nett, men de er heldigvis ikke fra Norge. Finner generelt lite om aknearr i Norge, så føler meg sinnsykt alene om å ha det sånn som dette her. Noe må i hvertfall gjøres. Fint å høre du er fornøyd:)

    2. Gjest: Åh… Ja kjenner meg veldig igjen i det å føle meg alene om å ha akne og aknearr i det hele. Det er liksom ikke såå vanlig og ha det, selv om det sikkert er en god del som sliter med det.

      Huff da… Jeg har egentlig ikke funnet så mye på laserbehandling, derfor jeg valgte å blogge om det selv ettersom det så og si nesten ikke ligger noen ting ute om det på nett, i alle fall ikke på norske nettsider. Eneste negative etter min mening er at jeg er ganske sikker på at man må gjøre det flere ganger, for arrene mine er definitivt ikke borte enda, selv om jeg er fornøyd og føler at det i allefall er på rett vei. Og det koster jo litt… Leste på instagram ei som hadde tatt 3-4 behandlinger av det liksom, men nå var jo huden hennes finere enn de fleste sin da. Så det er jo heldigvis en mulighet til å bli kvitt arrene, men det er veldig kostbart… Håper du finner ut av det <3 Klem

Siste innlegg