Laserbehandlingen – Før og etter resultat!

Da har det gått ca. 1 måned siden jeg tok Co2 fraksjonert laser på Rogaland laserklinikk i håp om å bli kvitt noen av arrene jeg hadde igjen fra de kvisete tenårene. Det store spørsmålet jeg kan tenke meg at mange av dere lurer på er jo selvfølgelig, funket det?? Vell, jeg har jo merket forskjell, men det var ikke før jeg stilte bildene opp ved siden av hverandre jeg faktisk så hvor merkbar forskjellen faktisk var:

Allerede bare en uke etter behandlingen da jeg kunne begynne å bruke sminke igjen følte jeg at den satt mye bedre på, og at huden min hadde en mye jevnere overfalte. Før så hadde jeg på en måte mange små “huler” i huden, og det føler jeg ikke at jeg har like mye av nå lengre.

Førbildene er tatt på kvelden med dårlige kamerainstillinger, derfor de er litt annerledes i fargen enn etterbildene. Nytt kamera og newbie fotograf, what can you dooo, liksom.

Jeg hadde ikke forventet at alt skulle forsvinne, det hadde jeg ikke. En kan jo faktisk ikke trylle heller liksom, og jeg hadde noen SINNSYKT dype arr etter å ha lekt operasjonsdoktor med huden min i flere år. Men i forhold til mine egne forhåpninger og forventninger så må jeg si at jeg er greit fornøyd. 🙂

Drømmescenarioet hadde jo selvfølgelig vært om alle arrene hadde forsvunnet etter bare en behandling! Men det er ikke alltid at forventingene våre samsvarer med det som er realistisk. Vi har jo alle også forskjellig hud, så det er jo faktisk helt individuelt hvor bra behandlingen fungerer for den enkelte. Jeg hadde ekstremt dype arr, eller “ice-peaks” som de kaller det på fint – det er nok derfor at jeg fortsatt har en del arr igjen, selv om det ser bedre ut nå enn før da, i alle fall etter min mening. Huden er enda ikke helt ferdig leget, – (klarer å kjenne på det når jeg drar i huden på en måte), så det kan godt være at resultatet til og med blir enda bedre om jeg gir det et par måneder til. 

Jeg vil nok ende opp med å ta enda en behandling i fremtiden, ettersom jeg ser resultatene det har gitt meg etter bare en gang, og tenk hvor super det faktisk hadde vært å til slutt endet opp med “normal” hud igjen! Men det blir nok en stund til tror jeg, da huden nok må leges enda litt til før jeg gjør det pluss at det naturligvis koster litt som det er lurt å spare opp til på forhånd. 

Jeg føler meg faktisk mye bedre, og det er deeilig når sminker sitter mye bedre på og ser mye mer “flawless” ut enn før på en måte! Jeg har jo som dere ser på bildene over, fortsatt arr igjen, men nå føler jeg faktisk at det fins en løsning der ute og at det er mulig å fikse det om man ønsker. Før så trodde jeg faktisk at jeg bare måtte leve med det og at det ikke fantes noen muligheter, så jeg er utrolig glad for at jeg tok steget om å prøve ut laserbehandlingen. Konklusjonen min er da altså at; har man økonomi til det så er det absolutt å anbefale.

Mer om hvordan behandlingen fungerer og hvor jeg tok laseren tenkte jeg å komme med i et innlegg senere i dag eller i morgen. Vi får se hva jeg får tid til! Ha en fortsatt fin dag godinger <3

6 kommentarer

Siste innlegg