Laserbehandling mot arr – Dag 5

Åh, i dag kunne jeg endelig ta på sminke etter nesten en uke uten! Jeg er ikke en type som er sånn at jeg MÅ sminke meg bare jeg går ut av huset, men jeg må innrømme at det var herlig å endelig kunne dulle seg opp litt igjen! 

I dag hadde jeg egentlig planlagt å ta bilder mens jeg hadde sminke på meg, men etter å ha vært en skikkelig hardtur i karusell tidligere i dag der jeg satt på totalt feil plass og ble klemt sammen av hele vekta til forloveden min, samt senere fått bagasjedøra til bilen smelt i hodet ved et uhell av samme mannen, har sminken fått tydelige tåremerkespor i foundationen jeg egentlig hadde på meg, samt at maskaraen er passe smørt utover øyelokkene mine.  Syns egentlig litt synd på meg selv… haha 🙁 Neida, stakkar K fikk jo passe dårlig samvittighet da. Uffda… men uansett, derfor fjernet jeg sminken bortsett fra øynene i hele ansiktet, og tok heller bildet som er over, (ignorer neglene btw). 

Jeg er fortsatt ganske rød, men jeg merket tydelig forskjell når jeg hadde på meg sminke i dag, at jeg nesten ikke hadde noen “groper” i huden min lengre på en måte. Jeg føler også at hevelsen har gått ned nå, så nå er det egentlig bare rødheten jeg venter på at skal forsvinne, – så tenker jeg å komme med et skikkelig før/etterbilde av hele behandlingen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


Vakreste guttene mine  ♥  ♥  ♥  ♥ ​

Nå er Liam i pysjen og jeg og K skal snart til å sette på den siste Hunger Games filmen. FUCK! Nå røyk det forbanna nettet her igjen… Det ryker fader meg heeele tida! Da blir det nok ingen hunger games film likevel da det er de vi leier hos som må fikse det… Åh.. nå ble jeg sur. Og jeg som var litt sur fra før av. Har vondt i hodet og vondt i brystet etter å ha sittet i den dumme karusellen, haha. Nei, jeg tror jeg tar kvelden jeg. Neste uke blir det nok litt mer vanlig blogging igjen. Jeg må blant annet komme med oppdatering om 3 måneders-kontrollen til Liam! Vi blogges senere deree ♥ 

Her kan du følge meg

Facebook: Annelinstablogg

Instagram: Annelinsta

Snapchat: Annelinstan

0 kommentarer

Siste innlegg