Happy b-day Bentley!

I går ble hunden min Bentley hele 5 år gammel! Det er helt sykt hvor fort tiden går, samtidig som jeg nesten føler jeg har kjent ham hele livet mitt. Jeg kjøpte ham av konfirmasjonspengene mine da jeg var 16 år, og han har vært min trofaste følgesvenn helt siden. Gjennom oppturer og nedturer har han vært akkurat som babyen min og jeg har behandlet ham som det. Så det er ikke rart at han har blitt litt sjalu/annerledes etter at vi fikk Liam, men nå virker det som om han begynner å bli seg selv igjen. Han er egentlig ikke noe kosete eller interessert i Liam what so ever, eneste er da vi kommer hjem fra å ha vært ute, da må han alltid hilse på Liam først!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Er jeg lei meg er han alltid ved min side for å gi meg trøst. Krangler jeg og Kai blir han alltid lei seg og begynner han alltid å syte slik at slutter, haha. Det er så spesielt å se hvordan alle dyr har unike personligheter! Om jeg skulle beskrevet Bentley kort, så er han; prippen, overbeskyttende, glad i oppmerksomhet, grinete, snikete, lojal, mammadalt, barnslig, daltete, leken, snill, dårlig tålmodighet. Lille gullet til mamma <3 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liam har begynt å synes at det er noe facinerende med Bentley, og strekker seg av og til for å ta på ham. CUUTE <3

Bentley har ikke fått noen bursdagsgave enda, ettersom jeg så og si har burt meg inne helt siden jeg tok laseren, men det tenkte jeg at han skulle få nå denne kommende uken. Det er nemlig noe jeg har tenkt på å kjøpe til ham en stund nå, som kunne passet perfekt i anledning hans 5-årsdag! 

Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld!

4 kommentarer

Siste innlegg