I dag er jeg på topplisten!

Hei mine fine! Håper dere har hatt en bra start på dagen 🙂

Etter god respons på innleggene mine i går våknet jeg i dag til å se at jeg hadde kommet på topplisten på blogg.no i Norge! Det er jo selvsagt veldig kjekt, og etter å ha delt noe så nært for meg, så er jeg på en måte glad for at det ikke var helt bortkastet om dere skjønner. Meningen med at jeg blogger om denne type behandling, er jo slik at jeg kanskje kan hjelpe noen andre som sliter med det samme, så det var gøy å se at jeg faktisk nådde ut til noen. Innlegget jeg snakker om kan du lese ved å trykke HER.

(Arkivbilde)

Jeg må også si tusen takk for alle de fine kommentarene som har haglet inn fra alle kanter, både på instagram, snapchat og her <3 Det gjør meg så glad når dere tar dere tid til å kommentere på innleggene mine, og det gir meg også, forståelig nok – mye mer blogglyst 🙂 Så det må dere gjerne fortsette med, hihi 🙂

Uansett, i dag skal jeg faktisk bevege meg ut av huset! Tror nesten jeg må finne fram kamuflasjedrakten, hehe, neida. Troodde jeg skulle se litt bedre ut i dag, men det føler jeg ikke. Kan være jeg må avlyse babysvømmingen jeg egentlig skulle på i dag, men det lille barseltreffet som er planlagt kan jeg ikke droppe. Det blir mitt første barselstreff e-v-e-r, og de er fullt klare over at jeg ser ut som en potet før jeg kommer, hahah! Oppdatering om hvordan huden min ser ut i dag kommer ut senere. Ellers må dere alle ha en riktig god dag!  

Følg meg på facebook for flere oppdateringer – HER

#mammablogg #mamma

4 kommentarer

Siste innlegg