Min største usikkerhet

Sånn her ser jeg ut uten sminke:


Jeg har vært en av de uheldige som har slitt med masse kviser da jeg var tenåring. Det begynte da jeg var rundt 15 år og gikk faktisk ikke bort av seg selv før jeg ble gravid! Det har vært utrolig plagsomt og slitt uhyre masse på selvtilliten. Jeg har blant annet ikke kunnet reist til syden uten å ha hatt en haug med “massasjefolk” praktisk talt løpende etter meg med kremer og behandlinger de var 100% sikre på at skulle få det bort. Ikke bare har det vært vondt psykisk, men også fysisk. Jeg husker at når det har vært sitt verste at jeg nesten ikke klarte å ta på meg selv i ansiktet, fordi det gjorde så vondt. 

Jeg ble så lei til slutt at jeg begynte å pirke og leke doktor med ansiktet mitt. Jeg var så hiiimla lei, og mitt største ønske var at det hele bare skulle forsvinne. Hvorfor meg liksom? Jeg kjente meg så alene, for lets face it, det er faktisk ikke så vanlig å ha et stort hudproblem, da ville det vært mer “akseptabelt” blant folk, og for jeg som selv har opplevd det, ville ikke opplevd at folk stirret på huden min i stedet for å se meg i øynene da de snakket med meg…

Ingen mirakelkremer, endring av kosthold, kutting ut av brus og godteri har hjulpet. For tro meg, jeg har prøvd ALT, og kastet bort masse penger på tull! Det som hjalp for meg var da jeg kuttet ut noen medisiner jeg hadde gått på i flere år, og ble gravid. Da forsvant de, og jeg har ikke sett dem siden. Nå sitter jeg bare igjen med en hel haug med dype arr, som ikke sminken en gang alltid klarer å skjule, derfor tok jeg valget om å prøve å fjerne arrene med noe som kalles for fraksjonert Co2 laser i går. 

Jeg har sett utrolig lite på både forum, blogger og lignende om slike typer behandling som dette, og det har selvfølgelig ført til at jeg har vært veldig usikker på hva som faktisk ville fungere. Kanskje det er fordi folk ikke tørr å vise seg på sitt mest sårbare? Jeg vet i alle fall at det krever veldig mye av meg å legge ut bilder mens jeg går gjennom denne behandlingen her, – men jeg skal gjøre det, for da kan det kanskje hjelpe noen av dere andre der ute som sliter med det samme problemet. 

Så nå, dagen etter behandlingen ser det jo utrolig drøyt ut. Det er på langt nær ikke så vondt som det ser ut som, og jeg er mye mer hoven nå enn da jeg gikk og la meg går. Det blir verre før det blir bedre på en måte, men det var jeg forberedt på. Jeg har fått en liten liste over hva jeg skal gjøre de neste dagene, og mye av det innebærer å smøre seg MASSE med fuktighetskrem! Jeg skal smøre meg 5-7 ganger med denne kremen her i løpet av i dag. Men sånn ellers, så er jeg i helt grei form. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

5 kommentarer

Vi benytter nå Facebook som kommentarfelt, men du vil fortsatt kunne se tidligere kommentarer.

Siste innlegg