New in til baby L

I går var denne frøkna på shopping, og da ble det masse nytt til bebisen! Først var jeg på Bik Bok for å ta en kikk på januarsalget, men etter en kort tur i prøverommet gikk det opp for meg at det var lite vits å kjøpe noe spesielt nå ettersom kroppen min snart kommer til å forandre seg v-e-l-d-i-g, hihi. Derfor ble det heller maasse nytt til lillegull, og det med god samvittighet! Her er litt bilder av det jeg kjøpte:

Jeg har vært utrolig forsiktig med å kjøpe babyklær – kanskje litt for forsiktig til og med. Rett og slett fordi alle har sagt at vi kom til å få så masse til jul og fordi jeg har vært så usikker på hvilke størrelser jeg skal kjøpe. En annen faktor som sikkert har bidratt litt er det at jeg enda ikke helt klarer å forstå at jeg snart kommer til å sitte med en liten baby i armene. MIN baby. Det er liksom så uvirkelig! Selv etter snart 10 måneder så går det bare ikke helt opp for meg.

Nå kan han faktisk komme når som helst. Jeg gikk inn i uke 40 i dag, og det er med det bare 10 små dager igjen til termin. Tenk det! Bare 10 dager!! Helt sykt. Men selvom det føles så fjernt, så er jeg fortsatt  veldig klar. Kanskje ikke så mye til fødselen da akkurat, men veldig klar til å møte babyen min for første gang og til å endelig bli mamma <3

3 kommentarer

Siste innlegg