Happy new year

Godt nyttår alle sammen!! I går tok vi kvelden relativt rolig med først å spise pinnekjøtt hos faren til K, før vi så fikk besøk av en kompis her hjemme. Vi så først litt på “American Music Awards”, før vi spilte brettspillet kortskalle og deretter avsluttet kvelden med å se komedien “spy”. Det var skikkelig deilig å ikke stresse så fælt med dagen ettersom jeg blir så fort trøtt og sliten. Men selvom vi tok det ganske så rolig tror jeg vi alle var enige om at det var en veldig kjekk og koselig nyttårsaften fordi om 🙂

Når klokken nærmet seg tolv, gikk vi tradisjons tro til kirken for å se på fyrverkeriet derfra. Kirken ligger på en måte så “høyt oppe” her, at en har god utsikt over nesten hele tettstedet her hvor jeg bor. En har da mulighet til å få med seg masse flott og forskjellig fyrverkeri på en gang, og jeg syns det definitivt er et av de beste stedene å være på nyttår for å se på fyrverkeriet hver år.  


Dette året har jeg ikke bestemt meg for noen spesielle nyttårsforsetter, jeg tenker å ta 2016 litt som det kommer. Hverdagen kommer snart til å bli veldig forandret og jeg vil ikke sette meg noen spesielle mål for så og ende opp med å skuffe meg selv. Jeg vil heller overraske meg selv og ikke planlegge så fælt som jeg normalt sett pleier å gjøre. Kanskje det er et lite nyttårsforsett allikevel? Haha..

2016 vil definitivt bli et bra år, det vet jeg. Jeg gleder meg!

0 kommentarer

Siste innlegg