New in

Da fikk jeg endelig kommet til å legge ut bilder av tingene jeg bestilte på/rundt black friday! (bare over èn måned senere… heh, kremt). Jaja, over her er i alle fall de fleste tingene jeg fikk klikket meg hjem den dagen pluss et par andre småting som jeg har kjøpt over tid 🙂 


 Til nå denne uken har jeg og K hatt veldig mye og gjøre – som blant annet å bytte et par julegaver, kjøpt oss ny sofa og fått rett og slett bare hatt god gammeldags kjærestetid. Sofaen vi først fikk med oss hjem var totalt knekt da vi åpnet den fra innpakningen. Denne måtte derfor returneres i bytte mot en ny dagen etter, noe som selvfølgelig var et lite styr men heldigvis gikk det det jo fint da. Det hadde dog ikke gått like fort om ikke faren min som alltid stiller opp med både henting og tilhenger ikke hadde hjulpet til. Jeg er jammen meg  heldig som har en så snill og handy pappa! 

Ellers har jeg også fått et nytt pax-garderobeskap fra faren min som bursdagsgave til neste måned som også ble ferdig montert av ham i går. Tenker det er greit å få alle slike ting på plass før lillemann velger å melde sin ankomst, så slipper vi liksom å stresse med sånne ting da. 

I dag skal jeg ut å handle et par pynte-puter til den nye sofaen og begynne å vaske babyklær. Det er i alle fall det som er planen foreløpig, så får vi se hvordan formen min blir utover dagen. I går endte jeg jo opp med å ta meg to lurer midt på dagen for jeg var så trøtt og sliten, og dette oppi alt styret med bytting av sofa og montering av skap. Verst av alt var jo at jeg var dæv-trøtt på kvelden igjen, så det de sier om at kroppen trenger mer hvile i slutten av en graviditet stemmer i alle fall i mitt tilfelle! haha. 


 Nå har det jo gått så lenge siden jeg bestilte alle disse tingene at jeg har fått masse nytt igjen. Tenkte derfor å prøve å legge ut litt bilder av hva jeg fikk til jul osv når jeg får tid. Håper ellers dere alle får en herlig dag og nyter de siste fridagene før hverdagen inntreffer for fullt igjen 🙂 

 

0 kommentarer

Siste innlegg