Rise and shine

God morgen hjerter! Gjett hvem som er oppe allerede nå? Jo, det er meg det! Klokken 05.56 var klokka da jeg hoppet i dusjen i morges, jeg er nå derfor lys våken og tenkte det kunne passe seg med et lite blogginnlegg ettersom det ikke er så stort mye annet å finne på enda.


Ute blåser det som bare rakker`n og K ligger enda i senga. Vi la oss i tolvtiden i går, så jeg har ikke sovet spesielt lenge, men det er rart det der med at det er akkurat som om kroppen gjør seg klar til mindre søvn før man skal få en baby – for de sier jo at det blir en del mindre søvn da 😉 Søvnen min har i alle fall vært veldig forandret nesten helt siden jeg ble gravid. Det startet for det første med at jeg ikke kunne sove på magen lengre, som desidert er favorittstillingen min å sove på. Dette påvirket nok søvnen en del, for jeg våkner som regel aldri og føler meg klar til å gripe dagen lengre. Jeg våkner som oftest med at kroppen verker og kjennes ut som om jeg akkurat har deltatt i en slåsskamp.

Jaja, for øyeblikket kjenner jeg meg egentlig ganske fin, men jeg er ganske sikker på at jeg må ta meg en lur litt senere på dagen. Jeg har jo holdt på å duppe av de siste dagene i rundt 18.00 tiden – merker på en måte at kroppen er veldig sliten nå. Er uansett ikke lenge igjen da! Kroppen kjennes faktisk annerledes ut i forhold til for eksempel sist måned, og det er akkurat som om jeg klarer å kjenne litt på meg at det nærmer seg. Det blir utrolig spennende å se når han bestemmer seg for å komme! 

– Følg meg på instagram HER ♡ – 

2 kommentarer

Siste innlegg