Innskrivning og 36 ukers kontroll

Heisann fininger! I dag har jeg vært på sykehuset og blitt innskrevet – som egentlig bare vil si at jordmor går gjennom papirene dine og legger inn all nødvendig informasjon på pcen. Jeg fikk også en del informasjon rundt fødselen, men det meste visste jeg faktisk fra før da jeg fikk en veldig god gjennomgang på det fødselsforberedende kurset vi var på for en liten stund siden. Mamma var så snill å bli med meg inn til sykehuset i dag, og hadde ikke hun kunnet, er jeg sikker på at jeg ikke hadde klart å komme meg inn i det hele tatt. Jeg har vært sinnsykt kvalm og slapp i hele kroppen helt siden jeg stod opp i morges – det kjennes nesten ut som om jeg skal falle sammen hvert øyeblikk liksom. Så da jeg kom hjem var det rett i sengen for å sove et par timer før jeg skulle videre på 36 ukers kontroll hos legen. 

Denne uken begynner de å sjekke om barnet har festet seg, noe jeg allerede fikk bekreftet da jeg var på ultralyd sist uke. Alt så bra ut med både meg og lillegutt, han var fortsatt festet og lå visstnok veldig langt nede. Jeg spurte om dette hadde noe å si – om det liksom kunne gjøre at fødselen skulle starte før, men fikk beskjed at det egentlig aldri går ann å forutse fødselen og at han kommer når han selv føler for det 🙂 Selv er jeg så sliten og gleder meg sånn til å få møte ham at han lett for min del kunne kommet i det jeg går inn i uke 38 – men jeg vet jo på en måte at det må være litt kjipt å bli den aller minste i klassen også.. 1. januar sier jeg bare, da må han bare kjøre på! Hihi. 

Da jeg kom hjem, tross kvalmen og den dårlige formen ble humøret i alle fall litt bedre da jeg ble overrasket over at denne suuperfine vognlenken lå i postkassen! Den var jeg så heldig å vinne i en adventskonkurranse på instagram for et par dager siden, og jeg må bare si at jeg er helt sinnsykt fornøyd! Nå ble liksom vogna vår komplett ♥

Hva syns du? 🙂 

#gravid 

2 kommentarer
    1. Jeg har akkurat samme oppfatning som deg. Etter 1.januar er det bare å komme ut. Trodde ikke det skulle bli så slitsomt, men huff, nå er det både tungt og ubehagelig. Han har det trangt nå. Og som du også sier; vi gleder jo oss til å møte den lille mageboeren. Føles jo som vi har venta en evighet. Jeg er født 29.des, så jeg vet alt om å være “minst” og det er som du sier, ikke gøy. Får alltid sist lov til ting, som lappen, alkohol osv. Kan fort henge litt etter andre i gjengen. Men etter fylte tjue er det jo ikke noe problem lenger (y) Masse lykke til videre! Morsomt å høre at han har festa seg. Det får jeg svaret på i morgen.

    2. Lotte Jensen: Hadde heller aldri trodd det skulle være så hardt å være gravid! Men så har vi jo begge vært veldig dårlige i formen ettersom jeg har forstått da, og jeg tror og håper at alle graviditeter er forskjellige. Helt sant! Føles faktisk ut som en evighet! Nå er jeg skikkelig lei men er ganske sikker på at det vil være kjekkere for ham å heller være størst i klassen ja, enn minst.. Så spennende! Lykke til i morgen <3

Siste innlegg