snow for christmas

Åå, kan det ikke bare begynne å snø litt snart? Jeg kommer aldri i skikkelig julestemning uten snø, og håper faktisk hver dag på at det skal begynne å dale små snøballer ned fra himmelen. Nå har jeg sett sikkert over 10 julefilmer, hørt på julemusikk, spist pepperkaker og pakket inn julegaver, men julestemning er det fortsatt mangel på her i heimen.

Jeg tror egentlig bare at det er snø som gjør det for meg. Det er noe jeg håper på hvert år og jeg blir alltid litt småskuffet om vi ikke får det på julaften. Det er bare noe med det. Noe fredelig og vakkert – sett bort i fra syke snøstormer og lignende da, men dere vet. Den forsiktig dalende snøen som legger seg som et stort, hvitt teppe på bakken. Det gjør rett og slett litt lykkelig – i allefall for et lite sekund.

Om det skal snø snart så håper jeg det skjer nå i desember, ikke i januar – noe som er typisk her på vestlandet. En kan ønske seg det noe så enormt til jul, og når forventningene er ødelagt så bestemmer den seg for å komme når vi alle egentlig bare vil “move on” with our lives. Er det bare jeg som tenker sånn? Hehe..


 

Nei, jeg tror altså at jeg ønsker meg snø til jul.

Har du snø der hvor du bor?

 

3 kommentarer

Siste innlegg