Gravidoppdatering – uke 35

På vei: 34 + 6 (86,2%)

Termin: 19. januar ♥

Trimester: Tredje og siste trimester

Igjen til termin: 39 dager!!! 

Neste kontroll: Jordmor og ultralyd neste uke 

Kjønn: Gutt ♥

Navn: Nå har vi endelig bestemt oss! Ble ett navn vi egentlig aldri har tenkt på før, men nå føles det bare så rett! Er det fineste guttenavnet jeg vet om <3 

Utålmodig: Tja. Mest på grunn av at dagene går så sent – men nå begynner jeg å innse litt at jeg snart ikke lengre får ha denne fine magen, og prøver derfor å nyte tiden best mulig frem til termin. Har serriøst fått mer skrøyt av magen min nå som gravid enn jeg noen gang har fått før, og det er jo selvfølgelig kjempestas! 

Innkjøp: Stelleveske! Tenkte å vise den når den har kommet i posten. De andre tingene jeg lovet i sist gravidoppdatering har jeg altså fått og til og med tatt bilder av – men jeg gjorde det så sent på kvelden og da jeg la bildene inn på pcen var de av så dårlig kvalitet at jeg ikke ville publisere dem på bloggen… (Perfeksjonist? Ja… kremt*) Skal prøve å få tatt nye bilder snarest! 

Mammaklær? Ingenting nytt.

Søvn: Sover litt bedre enn før – sikkert fordi jeg har 4 puter for meg selv i senga. I natt hadde jeg også faktisk en ganske så livlig drøm hvor jeg drømte at K var utro og hele pakka. Haha! Var litt småsur da jeg våknet i dag da, kan du si. 

Strekkmerker: Nei, ikke et eneste. Jeg har mine teorier hvorfor, og kan gjerne dele dem på bloggen om det er av interesse?

Hevelser og vann i kroppen: Tja, ikke noe spesielt, men litt.

Har magen begynt å vise? Ja

Vektøkning: 5 kg

Aktivitet: Masse, flere ganger til dagen. Av og til er det faktisk litt vondt liksom, fordi han spenner meg sånn opp i ribbebeina, hehe.  

Giftering/forlovelsesring av eller på? På

Babyrom: Er enda et kaos.. 

Sulten: Spiser enda lite, men har fått litt bedre matlyst.

Mat craving? Sjokolade 

Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Jeg kan av og til få veldig mye slim i halsen, og da brekker jeg meg veldig fort.

Hodet ned: Ja 😮

Ser frem til? Neste ultralyd som er neste uke <3

Tungt: Ja, vil si det.

Plager: Vondt i ryggen, lite søvn, lite energi, dårlig matlyst.

Humør: Svinger veldig! I går var jeg ganske langt nede, mens i dag har jeg hatt en relativt fin dag til nå. Jeg tåler ikke så mye, og kan begynne å gråte av ting jeg før, normalt sett ikke ville reagert på en gang.

Beste øyeblikk denne uken: At jeg ble høygravid? Jeg vet ikke jeg, hehe!

Savner du noe? Savner litt å ikke ha DEN kula på magen, samtidig som jeg liker det litt også. Pluss at jeg selvfølgelig savner det å være i form, ha energi til ting og ikke være så utrolig dårlig hele tiden – men det var bare hvor mange ganger jeg skal skrive det her nå liksom. 

Sykehusbagen: Den er så og si ferdig! Mangler kun et par småting, utenom det er det bare stuff som blir slengt oppi rett før vi reiser til sykehuset. 

Høygravid: Ja! 

Husk at dere kan følge meg på instagram: @annelinsta ♥

#gravid 

6 kommentarer
    1. Aww, det her er så spennende! Her har gutten ligget med hodet ned i to mnd alt. Syns det er så altfor tidlig. Har vært ut og inn av sykehus den siste tida og sjekka meg for tidlig modning. Har jo termin 26.jan, så har egentlig ikke stressa med noe, men nå har jeg fått vite at om kynnerne og modningsriene fortsetter så kan jeg være i fødsel allerede om to uker!! Til og med før. Tenk om det blir julaften? Wææææ. Lykke til videre hvertfall, jeg følger med 🙂

    2. Lotte Jensen: Uffda, kjipt at du har måttet hatt så mye kynnere… Men ååh, så heldig du er om du får før termin da – så lenge han er frisk! Ja, tenk hvis det blir julaften 😮 Det hadde jo vært litt stas da 😀 Gøy uansett når de bestemmer seg for å komme tror jeg – selv om jeg håper på at min holder seg inne til over nyttår.. hehe! Kjempekjekt å følge med på deg også – både på instagram og de koselige kommentarene/oppdateringene du legger igjen her på bloggen 🙂 Ønsker deg masse lykke til <3 Blir spennende å se hvem av dem som bestemmer seg for å komme først 😀

    3. Benedikte Dyrstad: Tusentakk! Ja, jeg husker at jeg begynte å lese bloggen din rett før du fødte! Tiden har faktisk gått sykt fort 😮

Siste innlegg