Hvilken stelleveske?

Jeg kan umulig være alene om å være usikker på hvilken stelleveske jeg skal velge når det virker som om det finnes et uendelig antall av dem på nett. Først var jeg sikker på at jeg bare skulle ha den fra emmaljunga ettersom den naturligvis står i stil med vognen min, men fordi jeg ikke hadde fått studert den særlig nøye, bestemte jeg meg først for å gjøre litt research om den på nett slik at jeg var 100% sikker på at det var den jeg ville ha. På diverse forum leste jeg at vesken var helt grei, men jeg fant liksom ingen strålende anmeldelser. Flere av dem som hadde skrevet hadde også til og med gått til innkjøp av en ny en etterhvert, og det fikk meg til å tenke – skal jeg bruke nesten 1000 kr på en veske for så å gå til innkjøp av en ny kort tid etter? Eh, no. 

// Nr. 1 HER // Nr. 2 HER // Nr. 3 HER // Nr. 4 HER // Nr. 5 HER //

Derfor begynte jeg å se litt rundt etter andre mulige alternativ, selv om jeg er ikke helt borte fra tanken om å bare kjøpe den fra emmaljunga. Perfeksjonisten i meg kommer alltid frem når slike valg som dette skal tas. Jeg skal ha den beste vesken, til best mulig pris, som står i stil til vognen og som er praktisk og funksjonell. Jeg kommer jo sikkert til å bruke denne veska ganske mye fremover, og da er det selvfølgelig viktig at jeg er fornøyd. På en annen side, så har jeg lest om flere som bare har brukt vanlige vesker som stellevesker, og da ble plutselig det også et alternativ. For er det virkelig noe hokkus-pokkus med disse stelleveskene? Hva er det liksom som gjør dem forskjellige fra “vanlige” vesker? Jeg spør dere jeg, for jeg har virkelig ingen aning. De er kanskje romsligere, har mer plass? Jeg har nemlig ikke fått sett en stelleveske på nært hold før ser dere, ikke når jeg har vært oppmerksom på det i alle fall. Jeg viste knapt at det fantes et marked for stellevesker før jeg ble gravid, jeg har sikkert bare tenkt at det er noe som følger med vonga tror jeg.

 


 

Jaja, det som er litt kjipt er at mange av disse stelleveskene som er i kollasjen over her er på tilbud ut dagen i forbindelse med blackfriday, i morgen er det ikke sikkert at de er like rimelige som de er nå. Jeg derimot, kommer nok ikke til å kjøpe noe i kveld ettersom jeg vil være 100% sikker før jeg går til innkjøp av noe. Vi får se hva jeg ender opp med, det jeg i alle fall er sikker på er at den skal være svart eller hvit, eller begge deler 🙂 Har dere noen tips hadde jeg satt stor pris på om dere hadde lagt dem igjen i kommentarfeltet! Nå skal denne “hvalen” sette kursen mot sengen, begynner å føle meg svær nå. Tenkte å kanskje komme med en gravidoppdatering i morgen. Vi blogges senere <3 

 

1 kommentar

Siste innlegg