Babyshower

I går ble jeg overrasket av verdens beste jenter som hadde stelt og ordnet i stand babyshower til meg ♥ Jeg hadde virkelig null aning, og jeg hadde aldri trodd de skulle klare lure meg så godt som de gjorde!

Sist helg ble jeg invitert til “bursdagsselskapet” til venninnen min Annbjørg, det jeg ikke viste da var at dette kun var et cover for babyshoweren min. Jeg ble invitert på facebook hvor hun hadde opprettet en gruppe for selve selskapet. Her hadde hun invitert alle sine nærmeste venner, som hun også hadde fått til å kommentere at skulle komme. Ikke rart jeg gikk fem på når det var så troverdig, og dere skulle sett ansiktet mitt da jeg gikk inn døren altså! Jeg ble skikkelig satt ut, og i et sekund kjente faktisk en liten følelse av irritasjon ettersom jeg hadde blitt rundlurt så grundig som jeg hadde blitt! Det er jo aldri noen som klarer å snike noe forbi meg! Hehe

De hadde bakt kake og brownies, satt ut chips og godteri, også bestilte vi også en pizza på deling. Jeg fikk kjempefine gaver, for ikke å glemme den berømte bleiekaken som flinkeste Annbjørg hadde laget. Fy søren for en kjekk kveld altså! Jeg kjente meg seriøst som verdens heldigste jente når jeg gikk og la meg den kvelden. 

2 kommentarer

Siste innlegg