Hva slags blogg skal dette egentlig være?

Har hatt utrolig dårlig blogg-motivasjon i det siste ettersom dagene går i det samme og jeg generelt sett er ganske dårlig i formen. Ligger som regel på sofaen hele dagen og har vondt i kroppen og/eller er kvalm, og har rett og slett ikke energi til å gjøre en eneste dritt. Selv om jeg er hjemme hele dagene er det K som står for både matlaging og ryddingen i huset. Er utrolig kjipt at det er sånn, men det er dessverre ikke noe jeg kan gjøre med det. Tok meg en stund før jeg var ferdig med å være irritert på meg selv og irritert på kroppen min som har taklet svangerskapet slik som den har gjort, men jeg har funnet ut at det ikke hjelper noen om jeg bare går rundt og er sur og frustrert hele tiden. Jeg aksepterer derfor nå at det er slik som det er, og prøver heller å tenke positivt. Det er faktisk kun 54 dager igjen (!!) til termin, (teller ned dagene ja), så forhåpentligvis slipper jeg å være dårlig så veldig mye lengre!

En annen ting som jeg aldri ser ut til å bli fornøyd med er bloggdesignet. Ikke missforstå meg her, det er veldig fint! Men det er liksom ikke helt det jeg er på utkikk etter. Det at jeg ikke er 100% fornøyd med designet er faktisk en faktor til at jeg får mindre blogglyst. Nå ser jeg de har salg på enkelte bloggdesign nettsider i forbindelse med black friday, så vi får se om jeg kanskje tar og slår til og skaffer meg et nytt. Dere er sikkert utrolig lei av at jeg bytter så mye på designet hele tiden, og enkelte ganger forstår jeg faktisk ikke hvorfor jeg har lesere i det hele tatt ettersom bloggen er så dårlig oppdatert. Derfor skal dere vite det at jeg setter utrolig stor pris på dere som aldri gir opp på meg og dere som klikker dere inn her hver dag, det er jo faktisk litt kjekt å vite at noen der ute er interessert i meg og livet mitt. 

Fikk også et spørsmål her på bloggen som også er noe jeg har tenkt litt over selv i det siste, og det er; hva slags blogg dette egentlig skal være? Skal det være en gravid/mamma blogg eller skal være en hverdagsblogg slik den alltid har vært før jeg ble gravid. Dette er jeg faktisk selv veldig usikker på og det kommer nok kanskje litt ann på hva dere som lesere ønsker og hva jeg som blogger vil. Jeg har funnet ut at jeg ikke skal presse meg selv til å skrive et innlegg bare fordi jeg føler jeg må, jeg skriver mye bedre om jeg bare setter meg ned og skriver det jeg har på hjertet enn at jeg føler jeg må tvinge ut noe. Det er også faktisk veldig mye jobb også å drive en blogg. Om jeg skal legge ut et innlegg med bra bilder og et godt innhold bruker jeg kanskje to timer på det, og skal man gjøre det hver dag så bør det være fordi en syns det er gøy, ikke fordi en føler seg tvunget til det om dere skjønner? Når jeg får lillegutt kommer jeg nok også til å bli ganske travel, så jeg aner faktisk ikke hvordan bloggen kommer til å bli fremover. Tiden får rett og slett tiden vise. Kanskje jeg slutter eller kanskje jeg fortsetter, kanskje blir den 1000 ganger bedre, eller kanskje den blir 1000 ganger verre. Jeg har faktisk no idea. 

0 kommentarer

Siste innlegg