9 things to do in november

Her har jeg laget en liten liste med tips til hva dere kan finne på i november ♥

Ventetiden til advent vil da kanskje ikke føles like lang ettersom man har ting man kan holde seg opptatt med i mens 🙂 

Gå til innkjøp av en ny jakke eller et godt varmt skjerf – Med denne årstiden kommer også det kalde været, og da er det ingen som klandrer en om en spanderer på seg et nytt skjerf eller en varm og god vinterjakke! 

Gå på kino – En film jeg har gledet meg så og si hele året til å se er “Mockingjay Part two!” Jeg har lest alle Hunger Games bøkene og gleder meg helt sinnsykt til å se den siste filmen! Den har Norgespremiere onsdag den 18 november!! 

Movember – Movemberer en blanding av ordet “mo” (australsk slang for moustache) og november. Movember er en årlig kampanje for bevisstgjøring om menns helse og pengeinnsamling til forsknings- og støtteprogrammer med fokus på prostatakreft, testikkelkreft og psykisk helse. Bak kampanjen står Movember Foundation, som er en uavhengig internasjonal stiftelse. Movember Foundation oppfordrer menn til å barbere bort eventuelt skjegg og bart den 1. november for så gro en bart i 30 dager i november. Ikke bare er det “in” med både skjegg og bart i trendbildet for øyeblikket, men det bygger også på et veldig bra konsept! Gjør ikke noe om det allerede er den 3. november, har du lyst er det ikke for sent 🙂 

Black friday – Dette er en årlig (handledag) som finner sted dagen etter Thanksgiving. Jeg har sett at det har blitt mer og mer populært i Norge de siste årene og det virker som flere butikker og nettbutikker har begynt å slenge seg på trenden. På denne dagen kan du være sikker på at du vil komme over mange gode tilbud og gjerne også sikre deg noen julegaver til en billig penge! I år vil Black Friday havne på den 27. november.

Kjøpe julegaver – Jeg liker alltid å starte med julehandelen allerede i november, på den måten blir ikke julegave-shoppingen like stress. Man er ute i god tid og slipper å jobbe seg gjennom butikker stappfulle av stressede mennesker. Man får også planlagt bedre hva en skal kjøpe til hver enkelt, i stedet for å ende opp med masse impulskjøp bare fordi man vil bli fort ferdig. Du får også en roligere start på adventstiden og får muligheten til å nyte den den bedre sammen med dine nære og kjære.

Give thanks – I en ellers grå hverdag kan det være fort gjort å glemme hva man faktisk har. Selv om vi ikke feirer Thanksgiving i Norge, syns jeg likevel at man kan bruke denne dagen til å tenke over hva man er takknemlig for og kanskje vise noen du er glad i at du verdsetter og setter pris på dem 🙂 

Se en ny tv-serie – På denne årstiden elsker jeg å begrave meg i sofaen under et varmt og lunt teppe med maccen på fanget og en god serie på skjermen. Serier som jeg godt liker å se på høsten er pretty little liars, gossip girl og ugly betty.

Planlegge desember – Det kan være alt fra hvor en skal feire jul, til hvor en skal på julemiddag, ta bilder til julekort, kjøpe julepynt, adventslys, julegaver og adventskalender.  Det er utrolig masse det kan være lurt å få unnagjort i november! 

Lage adventskalender – Om en skal lage adventskalender er jo dette noe en burde begynne med nå. Om du skal ha en vanlig adventskalender som du får kjøpt på butikken kan det også være lurt å gå til innkjøp av en nå ettersom de fort kan være utsolgt når man har kommet til desember. 

Legg gjerne igjen en kommentar eller lik innlegget om dere ønsker flere slike innlegg 🙂 Ønsker dere en fin kveld!

6 kommentarer

Siste innlegg