siden sist @annelinsta

I natt har jeg fortsatt ikke fått sovet noe spesielt godt, men har i alle fall fått sovet et par timer, så det er jo fremgang fra i går da! 🙂 For øyeblikket ligger jeg bare og slapper av i sofaen med Bentley ved siden av meg, mens jeg hører regnet plaske forsiktig ned utenfor. Har følt meg ganske uinspirert for tiden, når det kommer til blogg, instagram og alt egentlig. Tenkte derfor å bruke dagen til å lese litt forskjellige blogger eller kanskje finne en god bok, så kan det hende det hjelper på. Er faktisk en stund siden jeg har klart å følge skikkelig med på en spesiell blogg, men nå er det jo så mange fine og bra blogger der ute at jeg er dømt til å finne noe bra!

En ting jeg har blitt bedre på da – føler jeg i alle fall selv, er instagram. Jeg bruker mye mer tid på bildene mine og prøver så godt jeg kan å være aktiv med å svare på kommentarer eller kommentere selv der inne. Her er en liten oversikt over de siste bildene jeg har lagt ut på profilen min:


Senere tenkte jeg å komme ut med et innlegg om de siste innkjøpene jeg har gjort til babyen, så følg gjerne med og ha en deilig dag enn så lenge ♥

6 kommentarer

Siste innlegg