Throwback

I det siste har jeg holdt på å gå gjennom den gamle bloggen min for å slette de fleste innleggene og bildene mine derfra. Da jeg startet opp den gamle bloggen i 2012 slet jeg veldig med depresjon, og for å være helt ærlig så får jeg egentlig bare vondt inni meg når jeg ser tilbake på den tiden nå. Jeg husker godt hvor vondt jeg hadde det, og selv om det var hjelpsomt å få ut tankene og følelsene et sted da, føler jeg nå at jeg har gått videre og er ferdig med den perioden i livet mitt. Jeg har lagret en del av bildene på photobucket, for selv om det var en mørk periode i livet mitt så er det fortsatt en del av meg – men innleggene og tankene som jeg har jobbet meg gjennom, kjenner jeg at jeg er klar til å gi slipp på nå. 

Let`s take a quick trip down memory lane shall we..

2012

På denne tiden hadde jeg sluttet på skolen for å prøve å fokusere på å bli bedre. Jeg hadde også begynt på medisiner og lagt på meg over 20 kilo. 

Dette er en av de maange gamle headerne fra bloggen. Syns selv at jeg har forandret meg ganske masse siden den tid! 

Her hadde jeg begynt å tatt styringen av livet mitt tilbake. Jeg fikk hjelp til å legge om kostholdet mitt for å gå ned i vekt og klarte over en langvarig periode og sunn måte gå ned de 20 kiloene jeg hadde lagt på meg. 

2013

Moren til K hadde nettopp staret opp sin egen butikk hvor jeg ble ansatt, og jeg fikk kommet meg ut i den virkelige verdenen igjen. Slet enda med depresjon, men det hadde begynt å bli mye bedre. 

Var dum å bleikte håret TO ganger RETT etter hverandre hjemme. Alt håret ble av tyggiskonsistens, og jeg endte opp med å klippe av nesten hele lengden med en kjøkkensaks… (Ta meg som eksempel og aldri gjør noe lignende selv! haha). 

Savnet det lange håret mitt, og brukte av desperasjon alt for mange penger på extensions. Klippen var helt forferdelig så jeg gikk kun med håret i hestehale utenom når jeg brukte extensions. Det er faktisk først nå at jeg har begynt å gå med det løst igjen. 

På denne tiden begynte jeg sammen med K på vg1 studiespesialiserende. Vi endte begge opp med å slutte ettersom den skolegangen der ikke var helt det vi hadde sett for oss likevel. 

2014

Etter at jeg sluttet på skolen igjen jobbet jeg mye i butikken til svigermor. Den la etterhvert ned og jeg begynte da å jobbe på H&M, deretter thebodyshop. Jeg mistrivdes begge plassene og endte derfor opp med å slutte i dem begge. 

Rett før jeg og K flyttet ut og begynte å leie leilighet skaffet jeg meg ørkenrotter. Jeg fant etterhvert utav at det ikke var helt min greie og endte opp med å selge de til noen som jeg visste kunne ta bedre vare på dem enn meg. 

2015

Ettersom jeg ikke hadde noen jobb som holdt meg tilbake og var ganske lei av vanlig butikkjobb, bestemte jeg meg ganske så spontant for å søke på frisørskole. Jeg kom inn relativt kjapt og startet opp nesten med en gang som var i januar i år. Jeg gikk der i 5 mnd før jeg så fullførte, og er nå lærling på frisørsalong.

Den 13. mars ble jeg forlovet med verdens aller beste <3 Innså nå at jeg ikke har noen bilder av ringen (for lat til å ta på neglelakk…) Sluttet rundt denne tiden også på medisiner, og vil mene at det var rundt her at jeg var helt ferdig med å være deprimert. 

Så ble jeg gravid et par måneder etterpå, og venter sammen med forloveden min en liten gutt i januar neste år! ♥

De siste årene i livet mitt har vært ganske tøffe på mange ulike måter. Det har skjedd mye – mye mer enn det som nevnes i dette innlegget nå. Men livet mitt den dag i dag er faktisk bedre enn det har vært på veldig lenge. Selv om det har skjedd vanskelige ting dette året også, merker jeg at jeg klarer å takle dem på en helt annen og mer positiv måte. Fremtiden ser absolutt lys ut og jeg gleder meg til å se hva den vil bringe 🙂 

6 kommentarer

Siste innlegg