Never give up!

Nok en dag har flydd forbi. I dag stod jeg opp halv 9 før jeg så spiste frokost og gjorde meg klar til jobb. Begynte deretter på jobb klokken 10.30, var der til 19.00, kom hjem, lagte middag og nå var plutselig klokken over 22.00. Jeg forstår virkelig ikke hvor tiden blir av.. 

Sist uke var som jeg tidligere har nevnt en skikkelig hard uke. Det ble så seriøst at jeg og K til slutt måtte få hjelp fra familien vår for å komme oss gjennom det. (Det hadde ingenting med babyen eller forholdet vårt å gjøre bare sånn det er nevnt). Det har nå roet seg litt, men alt er fortsatt ikke helt i orden.. Er veldig dumt at jeg har måttet gått gjennom alt dette stresset som jeg har den siste halvannen uke. Det har ikke vært bra for meg og kan heller ikke ha vært særlig bra for babyen.. Jeg prøver å ikke dvele så mye mer med det, for jeg har gjort det beste jeg kan gitt situasjonen jeg har vært i, og prøvd å takle alt på best mulig måte.

De siste dagene har jeg uansett prøvd å ta det mer med ro. Jeg har prøvd å slappe av på kveldene og ikke stresse like mye gjennom dagene. I dette øyeblikk ligger jeg med begge bena godt plantet opp i sofaen, har gossip girl på tv-skjermen og en melkerull i handa – noe jeg kjenner absolutt ikke var feil! 🙂 

Det jeg prøver å si til meg selv, og som jeg kan si til dere alle nå er at hver gang en går gjennom noe vanskelig – så ordner det seg til slutt, en må bare aldri gi opp! En er som regel ikke alene om å gå gjennom en viss situasjon selv om en enkelt kan føle det sånn. Alle går gjennom vanskelige tider i løpet av livet, og det som er viktig da er at en en ikke er alene om det. Har du noe du sliter med, fortell det til familien eller vennene dine, de kan gi deg en styrke du selv ikke ante at du hadde. Slik har det i alle fall vært i mitt tilfelle. 

Nå skal jeg slutte å skrive mer om denne saken ettersom det sikkert kan være litt frustrerende for dere at jeg ikke går inn i detaljer, men slik har det nå bare blitt ettersom det er det som har surret rundt i tankene mine den siste tiden. Håper dere alle får en fin kveld/natt så blogges vi senere <3

1 kommentar

Siste innlegg