Det fins for mange drittfolk i denne verden

Denne uken har det skjedd utrolig masse… Alt er nok litt for personlig å dele på bloggen, men jeg kan si dere èn ting, og det er at det fins for mange drittfolk i denne verden.

Jeg blir gang på gang sjokkert over hvordan noen mennesker velger å oppføre seg og hvordan de en forventet minst skulle oppføre seg verst. Jeg har vært borti så mange drittsekker i løpet av mitt 20-årige liv at det nesten ikke skulle vært lov. Det blir gang på gang vanskeligere for meg å stole på andre, og jeg merker at jeg med årene har blitt mye mer kritisk til nye mennesker. Dette er jo selvfølgelig veldig synd, for som alle vet så trenger en jo mennesker i form av familie og venner i livet sitt for å ha det bra.

Det virker som om folk stadig tenker mer på seg selv og mindre på andre. Enten så holder vi på og gå i totalt feil retning, eller så er det jeg som har blitt voksen og klarer å se det tydeligere nå. Kanskje jeg til og med bare har vært uheldig? Isåfall så håper jeg på den siste teorien. 

Jeg går nok ikke mer innpå hva som har skjedd, men kan uansett avslutte med å si at dette har vært en veldig hard uke. Jeg må også si at jeg selvfølgelig ikke mener å legge alle under èn kam med dette innlegget. Jeg har et fantastisk støttesystem; en vidunderlig familie, en forlovede og gode venner som stiller opp for meg uansett hva og som jeg virkelig ikke aner hva jeg skulle gjort uten – men fy søren altså, snille og ærlige folk gror virkelig ikke på trær lengre.

2 kommentarer

Siste innlegg