Se hvor stor hun har blitt!

La plutselig merke til at jeg ikke hadde skrevet noe mer om kattungen som vi tok inn for rundt om en måned siden, så tenkte å lage et lite innlegg om henne nå!

Kattungen har nå fått navnet Lucy og har kommet seg såå masse siden sist. Hun har nå en normal vekt, spiser bra og leker akkurat like masse som en normal kattunge ville gjort! Hun blir mer selvsikker for hver dag som går og tørr nå endelig å leke med oss i nærheten, noe som aldri hadde skjedd i begynnelsen. Det er nå denne siste uken hun virkelig har kommet seg syns jeg, og det er først nå etter at jeg har hatt henne i over en måned at hun kan finne på å hoppe opp i sofaen med intensjon om å få kos. Opp til denne uken har vi kun fått lov til å kose henne når hun ligger på klorestativet.

Det har hjulpet veldig at vi hadde en voksen katt fra før av. Katten vår Eevee tok virkelig Lucy under vingen sin og har lært henne opp helt siden den dagen Lucy godtok henne. De har blitt skikkelig gode venner, og ligger som regel og sover sammen enten bak sofaen eller på toppen av klorestativet   

Noen av dere husker sikkert hvor redd jeg skrev hun var i begynnelsen? Vell hun er nok litt redd enda, og kan fort frese hvis vi ikke kommer forsiktig bort til henne. Men det har virkelig blitt mye, mye bedre, og jeg tror det kommer til å bli bedre til eldre og større hun blir. Ser gang på gang hvor viktig det er at kattungene er hjemme til de er 12 uker, føler at Lucy har blitt mye mer selvsikker og trygg på seg selv bare denne siste uken.

Om du har lyst til å lese om Lucys historie, hvor jeg fant henne etc, kan du trykke HER

Lucy blir 12 uker på mandag og skal da adopteres til sitt evige hjem Adopsjonen kommer til å gå gjennom dyrebeskyttelsen.

3 kommentarer

Siste innlegg