Gravid oppdatering – uke 16

På vei: 15 + 3

♥ Trimester: 2. trimester.

♥ Termin: 21. januar 2016.

♥ Neste kontroll: Ultralyd i august.

♥ Kjønn: Vet ikke helt sikkert enda.

Navn: Har bestemt oss for guttenavn men er enda usikre på jentenavn

Utålmodig: Var mer utålmodig i begynnelsen, nå har jeg vell egentlig vendt meg mer til tanken og prøver bare å nyte tiden som gravid 🙂

♥ innkjøp: Veldig lite. Vi vil ikke kjøpe så masse før vi er sikre på hvilket kjønn det blir.

Vektøkning/vektnedgang: Ned 3 kg.

♥ Mammaklær? En tights som bare har blitt større etter at jeg kjøpte den pga vektnedgangen min.

♥ Søvn: Sover som regel ganske bra, men de siste nettene har jeg våknet en del for å måtte springe på do.

Strekkmerker: Ingen av svangerskapet enda.

Hevelser og vann i kroppen: Ikke denne uken, men da jeg var i Tyrkia presterte jeg og søsteren min å gå oss vill på vei tilbake til hotellet vårt etter at vi hadde vært i byen. Mens sola steikte og svetten rant, merket jeg plutselig at jeg ikke klarte lukke handa mi skikkelig og at den var dobbelt så stor som den andre. Fikk litt panikk da kan du si, ettersom vi fortsatt var helt på villspor når det kom til å finne veien tilbake til hotellet. Vi fikk til slutt spurt en forbikjørende tyrker på scooter som endelig pekte oss i rett retning. Det viste seg at vi hadde gått hele 20 minutter i feil retning! Da vi omsider fant frem var det rett i hotellsengen med vannflaska i kjeften for min del, hvor jeg lå en god halvtime før vi bestemte oss for å gå og spise middag. Det var litt av en dag!

♥ Har magen begynt å vise? Jeg syns at det har begynt å vise litt nå ja, men det er umulig å se at jeg er gravid når jeg har klær på.

Aktivitet:  Noen ganger har jeg hatt på følelsen at jeg har kjent noe, men klarer liksom ikke vite om det er babyen som spratler eller om det er magen som rumler. Så sier til meg selv at jeg ikke har kjent noe enda.

♥ Giftering/forlovelsesring av eller på?

Babyrom: Ikke foreløpig

Sulten: Er ofte sulten, men klarer ikke spise store porsjoner

Mat craving? Ikke noe spesielt, men spiser veldig masse frukt når jeg har lyst på noe godt! Chips og søtsaker frister veldig lite

♥ Noe som gjør deg kvalm eller dårlig? Tacorester, lukten er uutholdelig!

Hodet ned: Nei

♥ Ser frem til? Få vite kjønnet helt sikkert!

Melk i brystene: Nei

Tungt: Nei

Plager: Brystvortene klør litt, haha!

Humør: Veldig bra! Er i ganske godt humør for tiden 🙂

♥ Savner du noe? Ja, jeg savner å spise upastorisert ost! White Castello sammen med speltkjeks…. Åh, som jeg savner det!

♥ Beste øyeblikk denne uken: Har hatt mange bra øyeblikk, men det beste må vell være at jeg har bestemt meg hvilken vogn jeg skal ha! Ganske beroligende å få av checklisten.

Sykehusbagen: Nei, ikke begynt å tenke på den enda

Høygravid: Nei

4 kommentarer

Siste innlegg