Svar på spørsmålsrunden!

Hva gleder du deg mest til når babyen er født? – Åh, er sååå mye jeg gleder meg til! Det første jeg gleder meg til er å endelig få holde den lille etter å ha båret på ham/henne i så mange måneder Så gleder jeg meg til å se hvordan han/hun ser ut! Dette går jeg rundt og lurer på hele tiden, og jeg og Kai funderer begge ofte på hvem av oss babyen kommer til å ligne mest på. Jeg gleder meg også til å bli mor, oppdra barnet sammen med Kai og på ordentlig starte en liten familie Det er bare så masse å se frem til!

Har du noen magefølelse på hvilket kjønn det er? – Helt fra starten har jeg følt at det kom til å bli en jente. Jeg hadde alle de typiske “jente-graviditetstegnene”; veldig kvalm, masse kviser (som liksom skal være datteren som stjeler av morens skjønnhet), lyst på søte ting ikke salte, men da vi var på ultralyd så jordmor en liten antydning til gutt. Jeg vet ikke om jeg stoler helt på dette enda, men vi får nok vite helt sikkert ved neste ultralyd!

Hva er tankene dine rundt fødselen? – Har ikke tenkt så mye på det enda. Jeg er en sånn person som ikke er redd for noe jeg aldri har gjort før. Sånn var det med tatoveringen og sånn føler jeg det for fødselen også. Å bli tattovert var derimot sinnsykt mye vondere enn jeg hadde trodd, og det samme tror jeg fødselen også kommer til å bli. Men det er enda en stund igjen, og når tiden nærmer seg kommer jeg nok til å sette meg litt mer inn i det.

Hvordan har du det for tiden? – Jeg har det egentlig veldig bra! Er mye gøy som følger med graviditeten, mye å glede seg til og mange forberedelser og gjøre. Men har selvfølgelig dårlige dager også, der hvor alt bare er dritt og jeg føler meg stygg og utilpass. Slike dager har vi jo alle. Heldigvis har jeg alltid Kai som klarer å lette på humøret mitt og få meg til å føle meg bedre 🙂

Har du noen favoritt hobbyer? – Jeg liker egentlig å gjøre veldig masse forskjellig! Men, blir fort lei, og lar derfor hobbyene mine gå litt på rundgang. Kanskje litt dumt, om jeg bare hadde holdt meg til èn hadde jeg kanskje blitt sinnsykt god i akkurat den aktiviteten.. Men jeg blir fort rastløs, og jeg liker veldig godt å lære nye ting. Noen av favoritthobbyene mine er å tegne/male, danse, samle på ting, blogge, og ri! Har ikke ridd på en stund nå da, tok et nybegynnerskurs for rundt om et år siden og hadde ikke råd da jeg gikk på skole. Men kommer nok mest sannsynlig til å begynne å ri igjen etter fødselen 🙂

Hvordan har det siste skoleåret vært? – Jeg vil være ærlig på bloggen, og må si at det var utrolig tøft i slutten. Ikke bare var skolen intensiv, men det var sinnsykt mye drama i klassen. Hadde nok ikke klart det uten all støtten fra familien min 🙂 Jeg er mildt sagt glad for at jeg er ferdig. Let`s leave it at that.

Vil du anbefale frisørskolen til andre? – Lærerne var dyktige og det var et bra opplegg. Skolen varer kun i 5 mnd, så det er en relativt enkel og kjapp måte å få seg et vitnemål på. Så ja, ville anbefalt den videre ja.

Var det mange klasser? – Nei, det var kun èn klasse. Vi var 14 elever og tror ikke det er ment at det skal være mer enn èn klasse.

Kan du fortelle litt om hvordan skoledagene var? – Det startet som regel med at vi møtte opp i klasserommet 08.30. Skoledagen varte fra 08.30-15.15 – (tror jeg… er nesten helt sikker! Haha). Enten hadde vi teoretisk undervisning der eller så hadde vi praktisk undervisning i salongen. Det var en streng læringsplan, og vi lærte som regel noe nytt hver uke. Helt i starten tror jeg vi nesten bare satt i klasserommet, tok noen uker før vi begynte å jobbe ute i salongen. Salongen som jeg snakker om var kun elevene og lærlingene sin salong. Det var ingen utdannede frisører der bortsett fra lærerne. I starten av skolehalvåret jobbet vi bare med dukker, mens i slutten var vi nesten bare ute i salongen og jobbet med egne kunder, slik som en gjør i en vanlig salong. Om en ikke fikk skaffet seg kunde måtte en som regel øve på forskjellige teknikker på dukke.

Hvem ser du opp til? – Tror ikke jeg ser opp til noen bestemte personer, men jeg ser opp til de menneskene som jobber hardt og er suksessfulle, de som jobber hardt for dyrevern og dyrerettigheter og de som gjør en positiv forskjell for samfunnet.

Hvordan møttes du og kai? – Dette tror jeg at jeg vil lage et eget innlegg om! Kan fort bli litt langt 🙂

Håper dere likte svarene! Om det er noe mer dere lurer på er det bare å stille spørsmål i kommentarfeltet   

4 kommentarer
    1. Hei! Morsomt å følge bloggen din om dagen, da jeg også venter barn i januar. Har ikke fått vite eksakt termin, men er rundt 23-28 januar. Så vi er jo nesten akkurat helt likt på vei 🙂 Masse lykke til framover!

    2. Lotte: Åh så gøy! Jeg har selv fått 21. januar som termin, så da er vi jaggu ikke langt fra hverandre! Skriv gjerne til meg på facebook, hadde kanskje vært kjekt å kanskje møttes etter fødsel ettersom vi er så nære 🙂

    3. Tror du forveksler meg med en annen, da jeg bor i Gjøvik og ikke kjenner deg fra før av. Hadde ikke gjort meg noe og møttes altså, men blir jo veldig langt unna. Hihi 🙂 Men kan jo kontakte deg på facebook uansett da! Alltid gøy å ha noen å dele erfaringer med!

    4. Lotte: Åja, hehe, visste egentlig ikke om jeg kjente deg fra før, og vet ikke hvorfor jeg antok at du var fra i nærheten av der hvor jeg bor heller! hehe.. Ja, det må du gjerne, kan være kjekt å ha noen å dele erfaringene med som du sier! 🙂

Siste innlegg