En morsom strandtur

Det som skulle blitt en avslappende strandtur ble i dag til det tvert motsatte.. Moren min ringte meg i dag tidlig og spurte om jeg ville være med å lufte hundene på stranda, noe jeg syntes hørtes ut som en god idè. Hun passer på hunden til søsteren min denne uken, og en strandtur har jo både vi og hundene godt av. Men, hunden til søsteren min har løpetid nå, og ettersom hunden min Bentley er en hannhund, slo selvfølgelig innstinktene hans ut til det fulleste.

Det ble en hel del løping og sutring fra hundene sin side og oppsurring av bånd fra vårs. Men i en slik situasjon er det er ikke så mye annet en kan gjøre enn å le. Stakkars… er jo ikke Bentley sin feil, det er bare slik hundeinnstinkter er. Vi ble derfor av den grunn ikke så lenge på stranda, er bedre å få dem separert når det er sånn. De skal jo ikke parres, i hvertfall ikke enda. Bentley ligger nå strak ut ved siden av meg i sofaen og er helt utmattet, og her kommer han nok til å ligge en stund også!

Nå skal jeg snart sette igang med litt husarbeid slik at det kan være fint og ryddig til min kjære kommer hjem! Endelig begynner jeg å kjenne meg litt mer opplagt, og nå som jeg har fått mer energi er det minste jeg kan gjøre å overraske han med en ren og ryddig leilighet. Han har stakkars stått for nesten alt av matlaging, vasking av klær og rydding helt siden jeg ble gravid, snille han  så, nå kjenner jeg at det er på tide å gjøre litt for han også 🙂

Vi snakkes senere!

1 kommentar

Siste innlegg