The Color Magic experience

The Show Lounge:

Det var to forskjellige musikalske show på cruiset, et på vei til Kiel og et tilbake til Oslo. Jeg ble faktisk overrasket over hvor dyktige alle opptrederne var. Alle hadde lang erfaring innen sang og teater og det viste de tydelig på scenen.

Showene var godt gjennomførte når det kom til både musikk, sang, dans og kostymer, og underholdene for både barn og voksne. Vi bestemte oss for å se på begge showene, og det var like gøy begge gangene! Selv om det var de samme skuespillerne, var showene likevel varierte og bød på to ulike opplevelser. Absolutt verdt å få med seg!

Promenaden:

På promenaden var det flere butikker med kjente merker og restauranter med god mat! Det var også en bar hvor de som oftest spilte live-musikk som bidro til en god stemning i gaten.

Oceanic Restaurant:

Her spiste jeg en av de beste rettene jeg har spist på lenge! Restauranten heter “Oceanic”, og var vell den fineste restauranten ombord.

Mmmm… stekt lam med en saus som var himmelsk! Det ser kanskje ut som om det var lite mat, men jeg fikk lov til å bestille barneporsjon og hadde en liten forrett før middagen. Klarer ikke spise store måltider lengre etter at jeg ble gravid, må heller spise lite og ofte. Denne porsjonen var faktisk helt perfekt! Ble godt mett uten å bli kvalm etterpå. 

Kiel City:

Når båten hadde ankommet Kiel kunne man forlate den i maks fire timer før den satte kurs mot Norge igjen. Vi liker å ha god tid, så vi var noen av de første til å komme oss av båten og inn mot shopping-gatene og shopping sentrene.

Jeg fant ikke noe spesielt, men Kai kjøpte et par plagg på “New Yorker”. Etter å ha ruslet rundt et par timer, satt vi oss ned på Starbucks i shoppinggata for en pause. Det var utrolig varmt i Kiel den dagen, som sikkert hadde vært litt mer enjoyable om jeg ikke hadde hatt på meg bare svarte klær, haha. Etter en liten pause kikket vi litt til før vi så gikk tilbake til båten.

At the boat:

Ellers på båten var det en rekke andre aktiviteter en kunne gjøre. Det var en spillhall, spa, casino, badeland og kino! Taxfree var det jo også selvfølgelig på båten.

På kinoen viste de bare nye filmer og billettene var svinbillige! De kostet ikke mer enn 55kr per stykk, og den første kvelden satt vi faktisk i kinosalen fire timer i strekk! Først så vi: “The Avengers: Age of Ultron” og deretter: “Spy”.

Begge var gode men “Spy” har vi serriøst gått og ledd av i hele tre dager etterpå! Det er faktisk en av de morsomste filmene jeg har sett på lenge. Er litt stygt språk i filmen, men hvilke er det ikke det i lengre.. Tror det er 15 års-aldersgrense på filmen av den grunn, men er du over 15, så bør du absolutt se den! Dagen etterpå så vi “Tomorrowland”, som også var en veldig bra film, anbefales den også!

Et bilde som hadde vært utrolig søtt av oss om bare Kai hadde sett inn i kameraet! haha.. 

Cruiset anbefales egentlig for alle; voksne, familier, kjærestepar, eldre. Om en reiser med barn så er det program og aktiviteter for dem hele dagen og jeg tror ikke jeg så èn eneste sur unge på hele turen! Vi har storkost oss og jeg kommer definitivt til å ville reise på cruiset igjen en gang!

Nå skal jeg mekke meg litt mat og se pretty little liars! Vi snakkes senere

4 kommentarer

Siste innlegg