Turen til Tyrkia

Da tenkte jeg at jeg endelig skulle skrive litt om oppholdet vårt i Tyrkia! Har jo skrevet om amfiteateret fra før, men tenkte å prøve å samle resten i et og samme innlegg nå.

Jeg reiste sammen med søsteren min Serine, og vi bodde på et hotell kalt “Park Side Hotel” lokalisert i byen Side. Hotellet var helt ok, men kke noe mer enn det. Ville nok ikke valgt det samme hotellet om jeg noen gang skulle reist ned dit igjen, men for prisen turen kostet så var det egentlig ganske greit. Ellers var været på topp under hele turen! Vi hadde sol og varme hver eneste dag, og vi fant på masse gøy sammen Det er nok ikke den fineste plassen jeg har reist til, men strendene var flotte og temperaturen i sjøen var helt herlig!

Samme dag som vi besøkte amfiteateret i Side, dro vi også for å se på Apollo tempelet som lå på tvers av gamlebyen. Det var ikke langt å gå, pluss at det var masse handlegater på veien. Absolutt et sted verdt å besøke!

En dags-tur vi begge er enige om at vi kunne vært foruten, var en båttur til “Dolphin Island”. Det var stappfult med folk og sinnsykt trangt. Da jeg og Serine først hadde funnet oss en sitteplass, begynte dama som satt skulder til skulder med meg og røyke. Røykskya føyk jo selvfølgelig rett på meg, og som gravid er jeg veldig obs på at jeg ikke skal være en passiv røyker. Jeg satt og vifta med handa foran nesen ganske overdramatisk for at hun skulle legge merke til det, men hun gadd jo selvfølgelig ikke bry seg. Reiste meg derfor opp og gav tydelig uttrykk for at jeg var irritert, og gikk bort fra der hun satt. Etter å ha sett meg litt rundt var det selvfølgelig ingen flere sitteplasser igjen, og vi endte derfor opp med å sitte på noen steinharde puter på gulvet resten av dagen.

Båten stoppet ved land et par ganger, og vi fikk da bade i sjøen, kjøre jet-ski eller kjøpe oss noe å spise. Håpte på at vi skulle få se noen delfiner under turen, men det gjorde vi da altså ikke.. Fikk sett snurten av en skilpadde, men det var alt. Eneste som var litt kult med turen var at det plustelig oppstod et skumparty, og det måtte vi jo delta på, haha.

(Denne dama her stod og ropte til meg flere ganger. Fikk aldri med meg hva hun ville, men hun forsvant til slutt da.)

Tror nok jeg hadde hatt en kjekkere opplevelse på båten om det ikke hadde vært så overfullt og om vi hadde hatt komfortable sitteplasser. Om turen hadde vært litt kortere så hadde jeg nok også syns at det hadde vært mer verdt det.

Vi som alle andre turister var også og kikket en del i butikkene som lå rundt om i gatene. Jeg kjøpte ikke så masse, eneste var en fake Louis Vuitton bag og flere par med sokker. Kjøpte også en shorts til Kai og en Barcelona drakt til lillebroren min

(Bilde fra en av bussene som kjørte fra hotellet til stranden)

Utenom disse opplevelsene, lå vi for det meste ved bassenget hver dag og solte oss. Leste nesten ut to bøker der nede, og det er faktisk noe av det beste jeg vet å ligge på en solseng ved bassengkanten samtidig som jeg leser en god bok. På kveldene fant vi som regel alltid på noe gøy. Vi sang blant annet karaoke, danste etter showene på hotellet, og jeg ble faktisk også tatt opp til et trylletriks en tryllekunstner skulle fremføre den ene kvelden. Fikk filmet det, og om dere vil kan jeg legge det ut på bloggen.

Hadde en kjempe kjekk tur, og det var herlig å få slappe av, få litt brunfarge og koble ut:-) Nå gleder jeg meg til mandag for da skal jeg ut å reise igjen, denne gangen med typen. Vi skal som sikkert noen av dere husker på cruise, og det blir nok kjempe kjekt!

Følg bloggen på facebook for å enklere kunne følge med når nye innlegg legges ut Klikk HER  

Vi snakkes senere dere!

0 kommentarer

Siste innlegg