Forberedelser

I går var en travel men produktiv dag. Jeg og søsteren min var ute hele dagen for å ordne ting klar til fredag når vi skal reise til Tyrkia. Vi var først på helsestasjonen hvor Serine skulle ta vaksine. Hun endte opp med å svime av og var borte i rundt 5 sekunder! Det var sykt ekkelt, og jeg forstod ikke helt at det var serriøst før hun lo på gulvet og helsesøster klappet henne raskt på kinnet. Det værste er at jeg ofte kan begynne å le når jeg sitter i en sånn situasjon, så der satt jeg og lo nervøst mens Serine stakkars var helt i sin egen verden.

Uansett, hun ble veldig dårlig etterpå så vi måtte ta en pause før vi skulle reise videre for å ordne passet hennes. Jeg hadde heldigvis det meste i orden, og jeg tror vi begge kjente at det var nok å ordne til bare Serine. Det ble veldig mye fram og tilbake ettersom det lensmannskontoret vi først var på hadde sommerstengt og vi derfor var nødt til å kjøre tilbake dit hvor vi egentlig kom fra for å gå på lensmannskontoret der. Men vi fikk ordnet det til slutt og det kjennes deilig å kunne krysse det av gjøremålslista.

Etter det dro vi en tur på M44 (kjøpesenter), og kjøpte litt nødvendige saker til turen. Vi var også ute i dag på Kvadrat hvor de hadde nattåpent og fikk kjøpt det siste vi trengte.

Har også bestilt e-visum, og det som gjenstår nå er å printe ut alt av dokumenter, og snakke litt med jordmor angående tips og lignedne til turen 🙂

Her er noe av det jeg har kjøpt til turen. Kan vise dere mer i et eget innlegg. Michael Kors vesken har jeg hatt fra før 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg