1 måned forskjell

Det har vært utrolig vanskelig å gå ned i vekt og komme seg på trening etter å ha vært gravid med nr 2. Etter graviditeten med Liam var jeg automatisk tynnere enn før jeg i det hele tatt var gravid, slik var det ikke denne gangen. Denne gangen gikk jeg opp 18 kilo, i motsetning til kun 6 kilo da jeg var gravid med førstemann.

18 kilo er i grunn ganske normalt, men det som var at jeg gikk opp ca 10 kilo i 2017 pga en vanskelig periode. Farfaren min og oldefaren min døde med kort tids mellomrom, jeg begynte i jobb igjen, noe som jeg ikke taklet så bra, jeg ble deprimert og utredet for en psykisk lidelse og det viste seg at jeg hadde en emosjonell ustabil personlighetsforstyrrelse. Nå sporet jeg litt av, men poenget mitt er i alle fall at summer man dette opp blir det jo 28 kilo totalt. Jeg mistet 10 kilo rett etter fødselen og har nå ca 15-18 kilo til jeg vil ned hvis det gav mening, haha.

Etter at jeg ble kjent med Julie som hun heter, som har klart å få meg med på trening de 3 siste ukene er det vell, så har jeg blitt så mye mer motivert. Jeg har ikke like stort søtsug lengre, og det tror jeg kommer mye av at jeg har vært så ofte på trening. Jeg har ikke gått inn for å gå ned i vekt 100% den siste måneden, ettersom jeg føler at jeg ikke kan. Jeg ammer og er redd for å miste melken – det gjorde jeg nemlig med Liam, så det jeg har gjort er egentlig bare å spise normalt og holde meg i aktivitet. Jeg har også begynt å minske porsjonene mine med å trappe ned forsiktig i matmengde. Jeg hater å være sulten så jeg vil heller minske magesekken min over lengre tid slik at jeg slipper å kjenne meg sulten. Det tror jeg Kai også heller foretrekker for jeg kan bli litt av et beist og det vi liker å kalle for hangry om jeg ikke spiser meg skikkelig mett.

Så langt vil jeg si at strategien min har funket ganske så greit. Her er side-by-side bilder av januar vs. februar. Vil si at jeg i alle fall selv ser en del forskjell. Jeg har ikke tatt målene mine enda, men det burde jeg kanskje gjøre. Det går nå rette veien! Og jeg er spent på om jeg klarer å få resultater til neste måned om jeg fortsetter som nå.

6 kommentarer
  1. Ble skikkelig motivert av å se bildene dine! Jeg får ikke til å gå ned i vekt og er på vei til å gi opp… er ikke «feit», men i forhold til jeg var er jeg «stor». Litt overvektig er vel det rette og si å føler meg ikke vel i det hele tatt.. du ser super ut på begge bildene!! Det har skjedd mye på 1 månde

  2. Wow! Du ser flott ut på begge bildende<3 men herlighet du har jobbet og fått flotte resultater også da. Ble motivert jeg nå. (skriver jeg samtidig som jeg knasker på kjeks og vil helst løpe på butikken for å kjøpe sjokolade også. Jeg blir så sinnsykt sulten av å amme. haha!)

  3. Synes du er like vakker både da og nå ❤️ men det er viktig å føle seg vel. Jeg gikk også fort ned med førstemann, denne gangen synes jeg det er vanskelig. Prøver å spise sunt og holde meg i aktivitet, så det får være bra nok også får bare resultatene være en bonus 😊

  4. Herlighet! Super bra jobba! Syntes det er tøft du står frem på denne måten creds til deg!🤩
   Kunne tenkt meg å fått vite litt hva du spiser om dagen osv? Hvor mye etc, og hva du tenker om fremgangsmåte.

  5. Du er like vakker uansett!❤️❤️ Du er såå flink og jeg blir skikkelig motivert av å følge med på deg, stå på!

Siste innlegg