hits
15.03.2017, 19:58

MITT SVAR TIL DENNE NEGATIVE KOMMENTAREN

Etter at jeg begynte å blogge oftere så har det også økt en del i negative kommentarer. Sånn som for et par dager siden for eksempel, så fikk jeg en kommentar her på bloggen om at snapchatcbrukeren "instamums" var et dårlig konsept. At det hadde blitt en slags ungdomsskole for småbarnsforeldre, hvor vi utestenger alle som ikke får være med. Altså.... Hallo.... Unnskyld meg, men det er jo det samme som å si at alle tvprogram, ta for eksempel bloggerne, utestenger alle bloggere som de ikke lar få være med da? Eh... Nope.

Instamums ble startet da vi var flere i samme gjeng på instagram med flere tusen følgere. Vi har holdt på med instagram LENGE, lagt inn utrolig mye energi og hard jobbing. Vi har også vokst sammen - jobbet oss opp ved hjelp fra hverandre, og derfor har vi et slags spesielt samhold. Instamums ble startet sånn vi i vår gjeng kunne vise dere livet bak fasaden - at hjemmet vårt ikke ser ut som et interiørblad og barna våre ikke er smørblide til enhver tid. Jeg skjønner at folk vil være med, men skulle vi latt alle få være med så hadde det jo ikke vært det samme lenger? Det hadde blitt alt for vanskelig å følge med om vi skulle latt hvem som helst få være med. Vi er 10 stykker nå, og om vi skulle hatt med flere så hadde det rett og slett blitt for mange har vi funnet ut. Det er jo bare å starte sin egen snapchatkonto da tenker jeg, hvorfor skal du plent være med på instamums liksom. Og vi har jo til og med hatt en dag der hvor en ukjent fikk være med og dele ting fra sin hverdag på snapchatkontoen - så jeg vil absolutt ikke si at vi ikke inkluderer.

Og det at vi eier instagram... Altså, da jeg startet med instagram hadde jeg 400 følgere. Jeg har jobbet meg opp fra ingenting, jeg hadde ingen nettverk what so ever da jeg begynte. Det virker nesten som om du som har kommentert dette skulle ønske at vi kunne gitt deg en enveisbillett til høyt følgertall på instagram og snapchat, men sorry. Det er det kun hardt jobbing som kan gjøre. Klarer jeg det så klarer du det. ;-) Lykke til! 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

10 kommentarer

Maiken

15.03.2017 kl.20:34

Er forsåvidt enig i dette innlegget ditt. Likevel vil jeg legge til at det var unødvendig og legge ut bilde av det personen skreiv til deg. Du er troverdig nok uten bevis. For meg blir det nettmobbing selv om jeg ikke vet om denne personen. Men personen selv kan se dette og de eventuelle kommentarene som vil komme i feltet her. Jeg hadde fått klump i halsen av å lese dette innlegget og eventuelle kommentarer om jeg var denne personen :(

Håper virkelig du ikke tar noe negativt av kommentaren min for det er ikke hensikten heller. Ville bare dele mitt syn på dette.

15.03.2017 kl.20:52

Hva er det den "harde jobben " du har gjort da for å få flere følgere da? Blogge??

15.03.2017 kl.20:57

Never mind på den kommentaren jeg la ut xD men hva dere gjorde som var så hardt arbeid på insta?? Bortsett fra bildene? Vise jo ikke noe mer intr enn hva andre folk har på insta

Iselin

15.03.2017 kl.22:10

Tror rett og slett de bare er sjalu på deg!😁

Stå på, du er fantatisk!❤️

15.03.2017 kl.22:46

Haha. Godkjenner ikke min kommentar nei. Er sannheten for vondt? Dere er en gjeng ungdommer som ikke bør ha barn. Dere vet godt at det var en gruppe på Instagram der dere baksnakket og mobbet meg. Om du var med, jeg vet ikke, men 3 av Instamoms damene var det. Dette er trist. Dere dømmer alle som ikke er perfekte som dere, dere sender feile signaler til barna. Nå er dette over et år siden, jeg håper at dere har skjerpet dere litt nå.

Annelin

15.03.2017 kl.22:58

Anonym: Altså.... Jeg ANER ikke hva du snakker om. Blir for dumt å dra meg inn i noe som jeg ikke har peiling på - og med det også si at jeg er en ungdom som ikke bør ha barn. Take a freakin chill pill og gå og plag noen andre.

Annelin

15.03.2017 kl.23:00

Anonym: Mobbing er IKKE greit! Men det har jeg ikke vært med på, så det blir for dumt at du lar sinnet ditt gå utover meg og skriver skikkelig usaklig.

15.03.2017 kl.23:18

Er ikke sint kjære deg. Jeg sier bare min mening om dere Instgram mødre, jeg sa at jeg var enig i kommentaren som du hengte ut i innlegget, og så kom jeg med min opplevelse. Ja, jeg synes det var ganske morsomt at du ikke godkjente min første kommentar.

Kan godt hende at du ikke var en del av dette, skrev til og med at jeg ikke vet om du var med eller ei.

Tusen takk for å henge meg ut på Snapchat og :)

Ha en god natt. Og så håper jeg virkelig at dere ikke baksnakker andre mammaer, som skiller seg ut litt, slik dem/dere baksnakket meg.

Annelin

15.03.2017 kl.23:24

Anonym: Når du kommenterer sånn så kan du ikke forvente at jeg ikke svarer deg tilbake. Alt du kommenterer er offentlig. Jeg godkjenner ikke kommentarer jeg syns er unødvendige. Du skrev at VI var en gjeng med unge mødre som ikke burde ha barn - uavhengig om jeg var med på å "mobbe deg" på den chatten som du snakker om. Mye av det du skrev var usaklig, skikkelig ufint og absolutt ikke greit. Ønsker deg lykke til videre!

Anne helene :-)

16.03.2017 kl.10:11

Fyfaaen å sjalue folk skal være! Blir rett og slett oppgitt !

Folk skal alltid rakke ned på mennesker om er mere "kjent" enn andre. Annelin er vel like mye verd og en flott og flink mamma selv om hun har mange følgere på Instagram og snapchat. Skjønner ikke hvorfor folk skal være dritt forde?

Skriv en ny kommentar