hits
08.03.2017, 18:53

JEG SIKRER IKKE BARNET MITT SKIKKELIG I BILEN

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I går da jeg var på jentekveld hos mammaen min tikket det plutselig inn sinte meldinger om at jeg ikke hadde sikret Liam godt nok i bilen etter en snap jeg hadde lagt ut et par timer tidligere. First of all - FOR en måte å si i fra på! Altså, det er noe som heter høflighet og folkeskikk liksom! Jeg blir så overrasket over hva enkelte kan få seg selv til å skrive.

Second - jeg er enig i at det så gale ut på videoen men det så MYE verre ut enn det det var. Vinkelen det var filmet i og jakken han hadde på seg gjorde kanskje at det så ut som selene satt veldig løst - noe det IKKE gjorde. Han sitter med selene PINNSTRAMT i bilen, for veisikkerhet er noe jeg setter utrolig høyt. Dere som har følgt med på snap vet vell at jeg er en sterk motstander av mobilbruk mens man kjører? Well, there you go. Men, det at man visstnok ikke skal bruke jakke på barna i bilen visste jeg ikke. Det hadde aldri moren min hørt noe om heller!

Liam hadde på seg en TYNN vårjakke. Jeg har kun lest at det er tykt yttertøy som man ikke skal ha på dem i bilen. Det var noen som skrev noe om beltesamler og det kunne vært en idè. Selene sitter fint på skuldrene hans, men de kunne nok sikkert sittet litt bedre, det kan jeg innrømme. Men altså, herregud.... Hvordan skal jeg kunne lukte at det fins noe som heter beltesamler??

Nå har jeg lest meg litt rundt og de fleste steder står det at det er helt OK med en genser eller en tynn jakke. Men jeg blir jo litt usikker når jeg får mammapolitiet etter meg på den måten. Det har jeg faktisk aldri opplevd før. Å være mamma og alt det som følger med kommer ikke med en håndbok vet dere. Ikke kom her og lat som du er en perfekt mamma, liksom - for det fins ikke! Det er greit noen av dere passer på, og det er jo forsåvidt bra, men det er lov å si i fra på en normal og fin måte. 

Det er søren meg ikke rart det er krig her i verden.

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

11 kommentarer

Victoria Larsen

08.03.2017 kl.19:15

Helt sykt at noen sier slik, ikke minst hvordan dem sier det på.. <3

Katharina

08.03.2017 kl.19:21

Er det mulig? De kan passe på seg selv å hva de gjør med barna sine, ikke vet de hva som er bak kameraet heller. Å de kan da si i fra på en pen måte.

Husk at du vet hva som er sannheten og stol på mamma hjertet ditt , det er det viktigste <3

Tiril

08.03.2017 kl.19:23

Beklager at du tok deg nær av kommentaren min, men følte det var det riktige å si fra :) Vil anbefale bilstol-grupper på Facebook, masse læring der<3

Annelin

08.03.2017 kl.19:25

Tiril: Hei :-) Din kommentar var det ingenting i veien med! Syns du sa i fra på en fin måte, sånn som man bør si i fra om sånne ting. :-) Det var andre på snapchat og her i kommentarfeltet på bloggen som jeg ikke godkjennet. Det skal jeg sjekke ut! Tusen takk <3

08.03.2017 kl.19:30

Ååå blir såå irritert på mammapolitiet!! Ser de støtt og stadi grille folk på grupper ol. Helt Ok å tipse om ting, men si det på en Ok måte og ikke som kjeft og bedrevitende måte. Frekt!!

Michelle Marie

08.03.2017 kl.19:37

Mammapolitiet er noe herk! jeg visste ikke om at de ikke skulle ha på seg tykke jakker i bilen heller, før min tante informerte meg om det. dette ble jeg heldigvis informert om før vi selv fikk oss bil så han har aldri brukt det i bil. Vi har aldri hørt om at man ikke kan ha på tynne jakker.

Julie - Når 3 blir 5

08.03.2017 kl.19:52

Mammapolitiet er fort ute, ja. Mange som ikke klarer å si ifra på en ordentlig måte.

Christina R

08.03.2017 kl.19:53

Så dumt at noen holdernpå sånn. Aldri hørt noe om ingen jakker i bilen, så jeg må visst lese meg opp litt før mini blir litt større😳

Fru Jacobsen (@frujacobsenno)

08.03.2017 kl.20:10

Det er akkurat som du sier: Tynn jakke er ok, men tykke vinterklær skal ikke være på i bilen :)

Rart hvordan mammapolitiet tror de vet alt og kan alt altså :( folkeskikk og høflighet mangler mange på nett :(

Caroline

08.03.2017 kl.20:16

En tynn vårjakke/sommer jakke er det IKKE noe i veien med å ha på i bilstolen :) det er snakk om boblejakker/dresser som man burde ta av før man fester selene :) om det er snakk om tynne jakker også så sikrer jeg mine 4 barn feil 🙈

Kristine

08.03.2017 kl.22:43

Det er nesten til å le av... at ikke folk har bedre ting å gjøre enn å lete etter feil hos andre :O

Skriv en ny kommentar