hits
05.03.2017, 19:27

HAN BLIR BORTSKJEMT

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå har vi nettopp kommet inn dørene etter å ha vært i bursdagsselskap til bestevenninnen min Alexandra sin sønn. Det var travelt med masse barn men selvfølgelig veldig koselig, og ungene storkoste seg! 

Sånn så vi ut i dag! Liam hadde på seg en "vintage" tommy hilfiger skjorte som han har arvet fra et av søskenbarnene mine. Den passet helt perfekt! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bursdagsgaven til Liam (sønnen til bestevenninna mi heter også det). I år ser det ut som han fikk ganske mye av oss, men egentlig så kostet denne pakken her faktisk kun rett under 200kr! Dinosaurene kostet rett over 20kr per stykk på søstrene grene mens puslespillet kostet 79kr på Clas Ohlson. Slikkepinnene fant jeg også på Søstrene grene til rett over 1kr per stykk. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det ble litt gaver - men det er bare kjekt syns jeg. Han ble kanskje litt bortskjemt av oss i dag - men vet du hva? Alt med måte tenker jeg. :) Noen ganger har barn godt av å bli litt bortskjemte og føle seg spesielle. Det er viktig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Flere bilder fra bursdagsfeiringen lover jeg å legge ut i morgen! Nå fikk vi akkurat besøk av søsteren min og kjæresten. Vi blogges <3

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

3 kommentarer

Hege Kristin

05.03.2017 kl.19:32

så koselig! fine bilder av dere <3

Victoria Larsen

05.03.2017 kl.19:45

Så herlig <3

Silje Romundset Karlsvik

06.03.2017 kl.17:28

Herlig <3 Alt med måte, enig der! Må ha vært en storfornøyd liten kar som åpnet gavene!

Skriv en ny kommentar