hits
02.03.2017, 18:50

Sick days...Hello lovelies. Har dere det fint? Jeg håper det. ♥ Vi er enda syke her i heimen. Både jeg og Kai har fått halsbetennelse og det går seriøst aldri bort! Baaah, det er så frustrerende. Bare jeg er littegrann aktiv - for eksempel rydder, så kjenner jeg at det forverrer seg i halsen. Så de siste dagene, eller den siste uken egentlig har jeg tatt det veldig med ro, for utenom halsen er jeg helt fin, men anstrenger jeg meg på noen som helst måte så gjør det plutselig vondt å svelge igjen. Nå som jeg er syk har jeg naturligvis ikke fått verken trent eller holdt meg til diettmaten, men jeg gleder meg til å komme tilbake til rutinene igjen, for jeg var inne i en skikkelig god treningsperiode og aah... som jeg savner det! Føler jo resultatene forsvinner med en gang, selvom jeg vet at de ikke gjør det, but still... 

I natt var jeg oppe med Liam helt til klokken 04 før han endelig sovnet i vår seng. Han er ikke helt i form han heller, han hoster så mye - men da vi var hos legen i dag fikk vi beskjed om at han ikke hadde halsbetennelse som vi har. Jeg har ikke hatt en natt som det helt siden han var nyfødt bare at det er 1000 ganger vanskeligere nå som han ikke bare kan ligge i ro å skrike, men reise seg opp og faktisk ta sats ut av senga om han vil. Det var derfor mye frem og tilbake i natt men etter å ha bært han inn i sin egen seng seks ganger forstod han at han måtte ligge i ro om han skulle få sove inne i vår seng. 

Jeg har også bestemt meg for at jeg skal prøøøve å begynne å blogge litt hver dag - hva tenker dere om det? Jeg har jo alltid vært veldig av og på når det kommer til bloggen men når jeg klarer å oppdatere instagrammen min relativt ofte så må jeg jo klare det med bloggen òg? IIk... Jeg håper jeg klarer det! 

Instagram her // Facebook her 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

Én kommentar

Victoria Larsen

02.03.2017 kl.19:04

Huff, det er ikke noe godt med halsbetennelse.. Masse god bedring i heimen <3

Skriv en ny kommentar