hits
21.02.2017, 09:57

Tuesday inspiration

aah...

Jeg kan virkelig sitte og drømme meg bort på pinterest i timesvis. Trenger jeg inspirasjon til hjemmet er det den første plassen jeg søker opp. Egentlig så liker jeg litt forskjellige stiler, og har en slags blanding av det hjemme nå. Før var jeg heeelt på typ; mansion, glamour, luksus-stilen, mens nå er jeg mer på den moderne, nordiske med et lite hint av "luksus", hehe. Jeg liker begge stilene like godt men det er jo ikke alt som går sammen. Så det blir morsomt å se den dagen jeg får meg hus hvordan jeg kommer til å innrede det. Her i vår lille leilighet har jeg fokusert mest på det moderne da det gir en god romfølelse og en følelse av at alt er rent og ryddig. 

- Mostly modern with a hint of luxury...

bilder fra pinterest.com

Gjett hvem som har blitt syk i dag... K har halsbetennelse og har mest sannsynlig smittet meg.. Blærh. Så i dag skal jeg holde meg mest mulig til senga sånn at jeg blir fortest mulig frisk. Ha en fin dag <3 

3 kommentarer

Josefine Fevang

21.02.2017 kl.10:03

Fine bilder! Ha en fin dag og plei deg selv. Er ikke noe morsomt og bli syk. God bedring!

www.josefine.blogg.no

DAGSVERMER.NO

21.02.2017 kl.11:01

Kan sitte i timevis og scrolle meg gjennom inspirasjon av forskjellig slag selv, haha. Tiden flyr når man drømmer seg bort.

God bedring :)

Lilli

21.02.2017 kl.16:29

Så fine bilder :)

Skriv en ny kommentar