hits
13.02.2017, 15:57

Reisen mot et sunnere, sterkere meg!

Hei dere! Shit mye har forandret seg på den tiden siden jeg har blogget sist. Jeg har nemlig startet på et nytt spesiallaget kostholds og treningsprogram i samarbeid med folkene fra youcanshape, og er nå på min fjerde dag. 

En av de største tingene for meg med programmet er at jeg har kuttet ut Pepsi Max, og det er liksom HUUUGE til å være meg. Jeg var helt sykt avhengig, og syns ikke at mat smakte noe godt uten. Sånn skal det jo absolutt ikke være! Jeg spiste også veldig lite mat om dagen, kanskje så lite som 1 måltid før jeg skeiet ut på kvelden og spiste sjokolade og chips. Jeg har rett og slett vært inne i en skikkelig dårlig matperiode, som har gjort at jeg har følt meg nedfor, svak, slapp, umotivert og fæl. Jeg gikk ned litt i vekt men var oppblåst hele tiden og ikke noe "stram" i det hele tatt. Dette var derfor akkurat det jeg trengte.

Nå skal jeg også trene 5 ganger i uken, og selv om jeg er skikkelig noob når det kommer til enkelte øvelser så må jeg bare drite i det. Jeg spurte en fyr på treningssenteret om hjelp når jeg var på trening på lørdag og det var jo ikke annet enn hyggelig! Det er kanskje skummelt med en gang, men den frykten orker jeg ikke kaste bort tid på når jeg kan få hjelp til å gjøre øvelsene rett med en gang. 

Formen min akkurat nå: Jeg er helt normalvektig men jeg ønsker å få bedre kondis, bli sterkere og bygge muskler samt stramme veldig mye opp på alle områder. Dette blir spennende! :-D

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin #trening 

6 kommentarer

Hanne Lovise Johnsen

13.02.2017 kl.17:44

du er så nydelig! elsker bloggen din :D <3

Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

Dazzy

13.02.2017 kl.17:45

Sliter selv med å kutte ut pepsi max, er så hekta på den!

Annelin

14.02.2017 kl.20:19

Dazzy: Seeer den! Det er helt sykt vanskelig, men jeg har enda ikke sprukket, og jeg skal ikke sprekke!! Hihi

Iselin

13.02.2017 kl.21:03

Så spennende! 🙂 Lykke til!

Kan hvem som helst få et slikt spesial laget program og hva koster det?

Annelin

14.02.2017 kl.20:19

Iselin: Tusen takk! :D Prislister finner du på youcanshape.no under "våre produkter" :)

Emilie

13.02.2017 kl.22:09

Kjempe kul blogg!!

Skriv en ny kommentar