hits
02.02.2017, 22:14

MIN FØRSTE PARKERINGSBOT! + en drittdag som ble til en bra dag

OH WHAT A DAY, sier jeg bare... Dagen startet med at jeg forsov meg til timen jeg hadde på sykehuset, og jeg som i tillegg skulle pakke og gjøre alt klart for å levere Liam hos mamma mens jeg var der. Vell, jeg klarte jo til slutt å komme meg avgårde, og kom faktisk kun 15 minutter for sent til selve timen. Nei jeg råkjørte ikke. Da jeg kom frem trodde jeg jeg var smart nok til å stå på kunde-parkeringen til Prixen som var rett ved siden bygget jeg skulle inn i. Så sent ute som jeg var, rakk jeg ikke å tenke skikkelig - men det skulle jeg definitivt ha gjort.

Da jeg kom ut fra timen min som jeg hadde stresset meg i hjel for å ikke komme for sent til, og endelig kunne lette litt på skuldrene, ser jeg en gul, lang lapp ligge under vindusviskeren til bilen. NEIIII, kødder du faen ikke! Jeg tror jeg til og med sa det høyt. Det var i alle fall en dame som akkurat gikk forbi med ungen sin og gav meg et merkelig blikk etter at jeg enten sa det eller ikke. 600kr. Jepp, den er kjekk ass. Jeg har ikke grått på dødslenge! Men da jeg satt meg inn i bilen, så kom tårene. Jeg tror jeg var så stresset, og sint, og frustrert, og hadde mange rare følelser gjemt langt inni meg som plutselig kom til overflaten. Jeg ringte først Kai, og snakket deretter litt med Alexandra og fikk ut noe av frustrasjonen.

Spiser boten... heh.

Hodet mitt begynte så automatisk og koble. Lei meg - synd på meg - spise - drittmat - deppe - gråte - hate hele livet - ingen lys i enden av tunellen. SÅNN tenkte faktisk hjernen min før da jeg slet hardt med depresjon! Den har en tendens til å tenke litt sånn enda, for jeg endte jo opp på Mac Donald's på vei hjem i dag, og kjørte også innom Coop Extra for å kjøpe chips, dipp og sjokolade som jeg reiste hjem og spiste før jeg hentet Liam. Jepp, jeg er en trøstespiser. Jeg ville bare bure meg inne, synds syns på meg selv og avlyse alle planene jeg hadde. Men, så dro jeg for å hente Liam.

Liam er bare helt ubeskrivelig egentlig. Han er min lille ray of sunshine. Om han ikke er sulten eller trøtt, så er han like blid som en solstråle, sånn helt seriøst. Men liksom... Det smilet han gir, gir meg bare så masse energi! Hvorfor skal jeg være lei meg når jeg er så heldig som har en så velskapt og perfekt liten gutt! Så, jeg la faktisk bort de tankene i dag. Og vet dere hva? I stedet for at dette ble en skikkelig drittdag, som det garantert hadde blitt før, så ryddet OG vasket jeg hele leiligheten da jeg kom hjem igjen. Jeg lagde middag til meg og Liam, og på kvelden reiste på dansing. Nå har jeg nettopp kommet hjem og sitter i sofaen og har det helt fint. :-) Så ja, konklusjonen her er vell at: happiness can be found even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light. ;) Med det så sier jeg natta og så skrives vi nok i morgen. ♥

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

4 kommentarer

Victoria Larsen

02.02.2017 kl.22:32

Så utrolig kjedelig! Godt det ble en bedre dag :)

- Benedikte

03.02.2017 kl.11:46

Åårh, så kjipt!! Godt du har nogen heima som lyse opp dagen <3 Hjelpe utrulig møje på det.

Katharina

03.02.2017 kl.21:21

Så utrulig kjipt, å bra dagen ble til det bedre :) Håper helgen blir fin :) <3

Stine

06.02.2017 kl.21:07

Kan jeg spørre hvordan du redigerer bildene dine? :-)

Skriv en ny kommentar