hits
01.02.2017, 21:27

Bra og dårlig i januar

 ♥ Inspirert av Sophie Elise tenkte jeg også at det kunne være morsomt å lage en liste over bra og dårlige ting som hendte i januar. :)

... Soo, here we go:

thumb-up-sign_318-32566  Liam ble 1 år gammel og det feiret vi med dobbelbursdag her hjemme! Jeg syns det var utrolig gøy å arrangere min første barnebursdag og det er noe jeg gleder meg til å gjøre igjen neste år også. Det var også en litt emosjonell dag, da det er sykt rart å tenke på at det allerede er 1 år siden jeg fødte min første sønn. Kan nesten ikke tro at tiden har gått så fort... 

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193 Bilen vår som lenge har sunget på sitt siste vers tok til slutt kvelden og vi måtte klare oss uten bil i 2 uker. Men, ikke nok med det! Både bilen til moren min og faren til Kai havnet begge på verksted, så det var nesten ingen biler tilgjengelige til låns heller. Følte meg skikkelig låst bare den lille perioden.

thumb-up-sign_318-32566   Vi kjøpte oss endelig ny bil!! Og jeg tror vi var sinnsykt heldige da vi fikk en god pris og den har kjørt under 100 000km! Det er nesten som et nytt liv å ha en bil som faktisk funker som den skal. Ting som blant annet ikke funket med den gamle bilen: sentrallåsen, vindusviskerne, varmen i setene, håndbrekket... Sååå ja. Det er helt fantastisk med en ny bil for å si det sånn!

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Jeg har gått snart to måneder uten inntekt da permisjonen min er over og jeg venter på kontantstøtte fra Nav ettersom jeg skal være hjemme med Liam en stund til. Så det er pretty tight med pengene akkurat nå. Heldigvis fikk jeg mail i dag om at det skulle ta maks en måned fra og med i dag til jeg får støtten, så da blir alt mye bedre vet du. 

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193  Byturen jeg hadde sist helg. Det var ikke verdt det for å si det sånn. Dere kan lese innlegget jeg skrev etterpå HER

thumb-up-sign_318-32566   Vi fikk en ny forsendelse fra jollyroom med utrolig mange fine nye ting! Gleder meg til å vise dere! :-D 

thumb-up-sign_318-32566 Jeg begynte på Hiphop/street dansing! Say whaaat! Åh, det er mange år siden sist... Men dans var en stor lidenskap jeg hadde da jeg var yngre, så selv om jeg ikke er like flink nå som jeg var før, så føltes det utrooolig godt å være tilbake.

dislike-on-facebook-thumb-down-symbol-outline_318-37193 Jeg måtte klippe enda mer av håret. Etter sist frisørbesøk hadde frisørlærlingen jeg var hos blandet feil og endte opp med å svi av nesten halve håret mitt. Heldigvis har jeg skikkelig tykt hår så jeg merket ikke noe spesielt på det, men tuppene ble utrolig ødelagte og jeg har derfor klippet dem litt i ny og ne sånn at det heller kan vokse seg ut sunnere og sterkere. 

thumb-up-sign_318-32566  Jeg har satt meg skikkelige mål for hva jeg vil nå når det kommer til trening i 2017. Snart skal jeg begynne med et nytt og spennende prosjekt som det blir gøy å ta dere med på. ;) 



#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

2 kommentarer

Silje Helen Sjøthun

01.02.2017 kl.21:58

Morsomt innlegg fine deg :-D <3 Kjedelig at bilen tok turen, men gøy med ny da :-) Ha en fin kveld <3

Victoria Larsen

01.02.2017 kl.22:20

Likte også denne ideen! Artig lesing :)

Skriv en ny kommentar