hits
01.02.2017, 12:25

Skal vi fortsatt gifte oss?

Bilde fra weheartit 

Jeg har fått mange spørsmål om jeg og K enda er forlovet, og det er vi faktisk ikke! Vi hadde en ganske tøff periode når Liam var rundt 7 måneder der hvor vi ikke tålte trynet på hverandre, og forlovelsen ble på det tidspunktet brutt. I en normal setting så tror jeg ikke det hadde skjedd, men den første forlovelsen ble så teit da vi ventet en eeevighet på å få ringen vi hadde bestilt og butikken i tillegg ikke gav beskjed om at de hadde fått den inn.

En forlovelse skal jo være en fin ting. Et fantastisk og uforglemmelig minne, men vårt ble bare fylt med stress og frustrasjon i tillegg til at vi glemte å sjekke datoen før det skjedde - og guess what... Det var jo selvfølgelig fredag den 13. I mean what are the odds liksom! haha. Jeg er egentlig ikke så overtroisk, men i høst så var jeg ikke sikker på om jeg ville gifte meg en gang, og etter at forlovelsen ble brutt så har vi fått det mye bedre. Det er en stor omstilling og få barn, og selv om vi nå har vært sammen i over 6 år så takler man det å bli forelder for første gang veldig forskjellig. I tillegg til at man kan bli veldig sliten og ikke spesielt hyggelig å være rundt. Men som sagt, så har vi funnet ut av ting nå og jeg tror det bare var en tøff kneik vi måtte komme oss over. 

Så, vil jeg gifte meg? Ja det vil jeg. Det har vært en drøm jeg har hatt helt siden jeg var en liten pike. Men denne gangen så håper jeg det skjer på et ordentlig, planlagt og mer romantisk vis, fritt for stress og frustrasjon. 

#mammablogg #mamma #hverdag #mammalivet #instagram #familie #familieogbarn #bloggmagasin

2 kommentarer

Victoria Larsen

01.02.2017 kl.12:32

Jeg håper det ordner for deg, slik du ønsker det :) <3

Annelin

01.02.2017 kl.12:39

Victoria Larsen: Tusen takk skjønne du <3

Skriv en ny kommentar