hits
15.12.2016, 18:42

New in: Nordlys vognpose!

Hei dere! Håper dere har det fint! Her går det i alle fall i et kjør, spesielt nå i juletidene. Vi har det veldig bra for tiden, og det er mye som skjer. I dag oppdaterer jeg forresten snapchatbrukeren "instamums", hvor dere så og si kan følge meg i et helt døgn. Add den gjerne!

For en liten stund siden så mottok vi denne nydelige vognposen fra favorittbutikken vår; ♥ jollyroom.no. ♥ Den er fra merket Nordlys, i  uklipt lammeskinn og er bare såå utrolig deilig. Ikke snakk om at en kan fryse ute i dette kalde været om man ligger oppi denne altså. Liam ligger i alle fall så godt og lunt oppi der, og det ser bare så koselig ut. :) Posen har uttak for fempunktssele, man kan fjerne nedre fotdelen og kan åpnes opp helt, noe som gjør det enkelt å kneppe/lukke fempunktsselen.

Designet er også perf etter min mening. Det fins forskjellige farger på vognposene, men jeg har lysegrå (selv om den ser litt lyseblå ut), og hvit lammeskinn. Dere finner den HER til HALV PRIS akkurat nå! :o Utvalget av alle vognposer hos jollyroom finner dere ved å trykke HER

Nå gir K grøt til Liam så skal vi legge ham etterpå. Han sovnet et par ganger i bilen i dag og da er det ikke alltid at han sovner når det er leggetid med en gang, men vi krysser fingrene! ;-)

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin #vlog  

Følg bloggen på facebook HER, for flere oppdateringer! 

4 kommentarer

Silje Helen Sjøthun

15.12.2016 kl.19:28

Vi har også vognpose fra nordlys, men det er dunposen og ikke den med saueskinn :-) Veldig fornøyd med den! Den kan forlenges så var eneste grunnen til av vi gikk for den i stede for denne! Den du har er bare såå fin! :-D

Annelin

31.12.2016 kl.16:11

Silje Helen Sjøthun: Aaah, ja det er jo en grei funksjon da! :D Ja, elsker den! <3

kvardagsglede

18.12.2016 kl.19:15

Nydelig både Liam og vognposen! :) ha ein fin kveld!

Annelin

31.12.2016 kl.16:12

Tusen takk! Ligeså :)

Skriv en ny kommentar