hits
10.08.2016, 15:35

Pakke fra Disneystore!

Iiik, se hva jeg var å hentet på postkontoret i dag! Alt er fra disneystore.se og er det noe jeg virkelig aldri kommer til å gå lei av så er det Disney! Jeg har så mange gode minner fra barndommen med det, og håper at Liam vil få det når han vokser opp også. Da jeg kom over disse søte figur-jumpsuitene ble jeg så sinnsykt glad! Jeg hadde nemlig egentlig tenkt å kjøpe en trampedrakt til Liam før han ble født på samme nettside, men så ble det utsolgt før jeg fikk sjansen. Når de da kom tilbake med å lage jumsuit i både bambi og 101-dalmatinere var det rett og slett ikke tvil - de måtte jeg ha! 

Look what I picked up at the mail-office today! I`m so in love! Everything is from disneystore.se and if there is something I`m never getting tired of it`s disney. I have so many good childhood memories with it, and I hope Liam will have too in the future. When I found these gorgeous jumpsuits on disneys website there was really no doubt, I just had to have them! 

// Bambi-jumsuit HERE // 101-dalmatinere-jumsuit HERE // Trampe bamse HERE // Sutteklut HERE // (adlinks) 

En trampebamse og en bambi sutteklut med navnet hans personalisert ble også med i handlekurven. Jeg syns det er kjekt å ha ting som ikke alle andre har, men som også er av skikkelig kvalitet - som man ikke alltid kan forvente av ebay og aliexpress liksom. Alt var godt og mykt og av god kvalitet og leveringstiden var raskt! Jeg bestilte pakken min for nøyaktig en uke siden, og pakken ankom egentlig postkontoret i går. En får også fri frakt om en bestiller for over 799kr. :-) 

I also bought a thrumper plush and a bambi comforter with his name personalized. You can find the Thrumper plush HERE and the comforter HERE

Jeg kommer til å holde øynene opp for flere sånne drakter i fremtiden, for jeg vil gjerne legge til flere i samlingen min. Jeg har jo faktisk en tigergutt drakt som jeg kjøpte i London for mange år siden, vet ikke om dere har sett den? Den begynner uansett å bli for liten til Liam nå. Ah, hvorfor må de vokse så fort! Nei, jeg er rett og slett superfornøyd med kjøpet. :-)

Nå er søsteren min på besøk og vi skal egentlig ikke gjøre noe spesielt i dag. Kommer nok kanskje til å ta noen bilder av Liam i de nye klærne sine, men nå skal han først ha sin andre lur for dagen. :-) Han sov btw fra 19.00 i går kveld til 10.30 i dag (!!) er det mulig? Så mye som han har sovet i det siste så er det akkurat som om jeg begynner å lure på om han tar igjen for det lille av søvn han hadde de første månedene etter at han kom til verden. For da var jeg #zombiemomnr1 for å si det sånn. Nei dere, jeg får runde av, så prates vi igjen senere <3 Ha dere har en fin dag! 

Følg bloggen på facebook HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

6 kommentarer

SiljesWorld

10.08.2016 kl.17:03

Ååh så utrolig fine ting <3

Henriette Celin

10.08.2016 kl.17:21

Så mye skjønt ;3

Marianne

10.08.2016 kl.19:44

Åå, herlighet så søte <3

beritelise

10.08.2016 kl.19:49

Så nydelige drakter! Skal inn å kikke selv nå! :)

Deilig at han sov såpass lenge, det tror jeg aldri har skjedd her i huset! Søvn er virkelig oppskrytt etter man blir foreldre, men det er veldig godt når de endelig begynner å finne en rytme og sover godt!

Ha en fin kveld :)

Silje Helen Sjøthun

10.08.2016 kl.20:07

Ååå de var bare helt fantastisk søte de draktene!! :-D

Catherina Celin

11.08.2016 kl.03:11

Åå, så gøy! Jeg elsker Disney! :D

Skriv en ny kommentar