hits
06.08.2016, 17:41

Jeg har savnet dette...I forgårs var Liam helt hysterisk da vi skulle legge ham... Vi hadde gått gjennom de samme rutinene som vi alltid pleier før leggetid; gitt ham grøt, tatt på pysjamas og lagt ham i sengen med en flaske melk og da pleier han egentlig alltid å sovne med seg selv etter en liten stund. Men i går skrek og gråt han som bare det og verken synge nattasang, bysse på ham eller noe annet hjalp. Det virket som om han klødde i tennene og hadde oppriktig vondt stakkars... Til slutt fikk jeg så vondt i mammahjertet at jeg bar ham med meg inn på soverommet vårt, la ham hud mot hud inntil meg mens jeg strøk ham over hodet og snakket forsiktig inn i øret hans. Etter kort tid roet han seg endelig, og sovnet så i armene mine.

Det føles ut som om det er så lenge siden jeg har sovet med han i egen seng, for vi samsov jo i mange måneder etter at han ble født - og jeg merket hvor herlig jeg syns det var igjen. Det har skjedd så mye på kort tid nå. Alt for mye... og jeg føler at "navlesnoren" mellom oss har blitt klippet litt for raskt. Jeg tror ikke Liam bryr seg noe særlig om dette. Han er like blid og fornøyd som solen skinner han, og han har blitt selvstendig i det siste! - det er nok heller jeg som har litt separasjons-angst her, haha.

Plutselig jobbet jeg hele uken, plutselig ammet jeg ham ikke lenger, og plutselig sov han på eget rom. Alt skjedde så utrolig fort og plutselig trengte han meg ikke like mye som før lengre.

I begynnelsen var jeg alt han ville ha. Han fikk mat av meg, han sov kun på meg og han ville kun ha kos av meg. Jeg er selvfølgelig glad for at jeg får litt mer tid til meg selv nå og at han har blitt mer selvstendig, men jeg savner fortsatt litt den tiden der da han var så liten og kun ville ha mammaen sin. Jeg er fullt klar over at livet går framover og at de små til slutt vil vokse opp - det er jo sånn verdens gang er. Men det var godt å kjenne på den følelsen at han fortsatt trengte meg og at det kun var mamma som var bra nok når han var lei seg igjen. Det er sikkert litt egoistisk av meg, men det var godt å føle seg litt trengt igjen. Jeg håper at han alltid vil føle seg trygg nok til å komme til meg når han har det vondt. ♥ 

Noen andre enn meg som føler at barna vokser opp så alt for fort? 

Følg bloggen på facebook for flere oppdateringer HER 

#mamma #mammablogg #baby #barn #foreldre #familie #familieogbarn #hverdag #blogg #bloggmagasin

2 kommentarer

Mia

06.08.2016 kl.22:11

Så søte dere er❤️

Åja, det er en god følelse å føle seg viktig for et annet lite menneske!

Julie

07.08.2016 kl.21:20

For et nydelig bilde! Verdens beste følelse ❤️

Skriv en ny kommentar