hits
23.04.2016, 12:42

6 ukers kontroll

På onsdag var vi på helsestasjonen på Liam sin 6 ukers kontroll. Alt så veldig fint ut uten om at Liam ikke hadde følgt vektkurven sin helt. Han lå faktisk bittelitt under gjennomsnittsvekten, men helsesøster informerte om at ikke var ikke noe spesielt alvorlig. Jeg føler jo at jeg mater Liam hele tiden og at jeg nesten ikke gjør noe annet, haha. Men ja, vi fikk uansett komme til kontroll igjen neste uke så da satser vi på at alt er fint :-)

Søsteren min var også med denne dagen ettersom hun hadde et prosjekt på skolen der hvor hun skulle dokumentere noen ved å ta bilder en hel dag. Hun valgte da meg, og følgte etter meg nesten som en papparazzi helt fra vi stod opp til vi la oss. Vi fikk nok et par rare blikk inne på helsestasjonen, men det gjorde meg ingenting - jeg syntes bare det var gøy at vi fikk dokumentert 6 ukers-kontrollen til Liam såpass bra :-) Her er et lite bildedryss:

Først var vi inne hos legen, hvor hun blant annet lyttet på hjertet og kjente på magen, og ellers kjente etter om alt så bra ut.

Det var litt skummelt så da måtte vi holde handa til mamma, aaaw... smeelt ♥♥

Her er vi inne på helsestasjonen, og gjør oss klar til veiing.

♥ 4975 gram 

Måler hodeomkretsen

Får drikkevaksine

Syntes det var litt godt, hihi. 

Gullet mitt 

Jeg er så takknemlig for at alt så fint ut med Liam, og han virker til å begynne å skjønne så mye mer rundt seg nå! Han har smilt til meg et par ganger, egentlig helt siden han ble født føler jeg, - og han følger oss utrolig godt med blikket. Han har blitt kjempe sterk i nakken og jeg har de siste ukene latt ham ligge litt på magen slik at han kan trene den enda mer. Er alltid litt redd for at han skal plante hodet ned i sofaen når han får ligge på magen, derfor sitter jeg alltid ved siden av og følger godt med.

Besøket på helsestasjonen gikk veldig fint, men jeg må innrømme at jeg var litt små-bekymret da vi hadde glemt både smokk og tørkehåndle i all hast da jeg klarte å forsove meg til selve timen, haha. Liam er smokk-avhengig og av og til er det kun den som skal til for å roe ham ned. Men, heldigvis gikk alt fint da, og Liam var i godt humør stort sett hele besøket. Da får vi bare krysse fingrene for at alt er fint ved neste kontroll:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar