hits
23.04.2016, 12:41

Ikke så gjennomtenkt

Heisann fininger! Til nå i dag har vi egentlig ikke gjort så masse, eller... jeg har fått unnagjort en del blogg-arbeid, svart på mailer og diverse, også har jeg og Liam også tatt noen bilder som kommer ut på bloggen senere i dag. Med en baby som ikke enda er 6 uker så kan det fort ta sin tid skal jeg si dere, eller så kan det hende det kanskje bare er slik her hos meg, he-he. 

I natt har jeg nesten ikke sovet noen ting, (føler dette er story of my life akkurat nå), haha, men det er nok min egen feil da jeg var dum nok til å drikke en redbull rett før jeg skulle legge meg - baare fordi jeg hadde såå lyst på den og ikke klarte å motstå. Heh, ja... ikke det mest gjennomtenkte en kan finne på akkurat. Jeg lå som konsekvens av det i nesten hele natt med et par dirrende føtter som kjentes ut som om de hadde lyst å rive med seg resten av kroppen, hoppe utav senga for så springe ut i snøen å kjøre i gang et maraton. Det var med andre ord ikke den enkleste oppgaven å sovne, men da jeg til slutt gav opp fikk jeg i alle fall gitt noen av dragene i drageparken min nye alfabetiserte navn slik at det er enklere å finne dem igjen i spillet. Ja du lurer sikker på hva inni helsikken du leste nå, haha! Men det spillet er faktisk sykt gøy og også et godt tidsfordriv, spesielt når man ammer og er låst til sofaen uansett. (Ikke at det er noen unnskyldning i mitt tilfelle da jeg spilte det før jeg fikk Liam anyways). Det heter dragonvale på appstore hvis noen lurte! 

Nå sovnet nettopp Liam og jeg må nok til å rydde litt her før mannen kommer hjem! Ser nesten ut som en orkan har vært og snudd hele leiligheten vår på hodet og slik blir det liiitt for ofte når jeg først setter i gang med et fotoprosjekt. Heh, jaja.. Vi snakkes senere ❤

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar